, ,

Ο απόλυτος οδηγός για ένα μωβ γάμο

o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-11Σήμερα θα ασχοληθούμε με ενα αγαπημένο χρώμα όλων των εποχών… το μωβ! Το μωβ είναι μια ζεστή απόχρωση, μυστηριώδης και το χρώμα-σύμβολο σε αρκετές βασιλικές οικογένειες.Το μωβ είναι το χρώμα της πασχαλιάς αλλά και της λεβάντας και το επιλέγουν πολλές νύφες σε όλο τον κόσμο. Δείτε παρακάτω μια συλλογή από μωβ ιδέες γάμου για να κάνετε την εκδήλωσή σας αξέχαστη.

Δεν σου αρέσει το μωβ; Κανένα πρόβλημα… πιάσε αυτές τις όμορφες λεπτομέρειες και μετάτρεψέ τες να ταιριάζουν στη δική σου χρωματική παλέτα.

o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-00 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-06 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-14 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-13 OLYMPUS DIGITAL CAMERA o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-10 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-09 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-08 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-07 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-05 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-04 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-03 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-02 o-apolytos-odigos-gia-ena-mov-gamo-01

φωτογραφίες: bellethemagazine.com