,

Ο μυστικός γάμος του Justin Timberlake και της Jessica BielΟ Justin Timberlake και η Jessica Biel αντάλλαξαν όρκους αιώνια αγάπης μυστικά, μακριά από κάμερες και φωτογράφους, στο Jackson Hole του Γουαϊόμινγκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι που είχε αρραβωνιαστεί πέρσι, παντρεύτηκε το Σάββατο σε μια έπαυλη στην περιοχή. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα οι καλεσμένοι τους έμειναν στο Four Season Hotel, ενώ όλοι είχαν ορκιστεί ότι δεν πρόκειται να βγάλουν άχνα για το γάμο.

Εδώ και αρκετούς μήνες ακουγόταν ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Γουαϊόμινγκ, ενώ η είδηση για το μυστικό γάμο έσκασε λίγες μόλις μέρες, αφότου η Jessica Biel σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι δεν έχει καθόλου χρόνου να σχεδιάσει το γάμο της. Μάλιστα τότε έλεγε ότι δεν έχει ιδέα πώς θέλει να είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής της. Αν όντως λοιπόν ισχύουν οι φήμες ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε, τότε όλο αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα πολύ μελετημένο σχέδιο για να ζήσουν οι δυο τους την ημέρα του γάμου τους μακριά από ανεπιθύμητους.


πηγή: star.gr