, , ,

Ο πρώτος πολιτικός γάμος, στο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης

o-protos-politikos-gamos-sto-limnospilaio-tis-melissanis-01Ο πρώτος γάμος στην περίφημη λίμνη Μελισσάνη με την απαράμιλλη ομορφιά της και την επιβλητική της ατμόσφαιρα, είναι πλέον γεγονός!Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου, ημερομηνία που επέλεξε το πανέμορφο ζευγάρι για να ενώσει τις ζωές του και τον έκανε ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος. Σε αυτό τον ξεχωριστό γάμο, υπήρχε συνοδεία Μαντολινάτας και τις υπέροχες φωτογραφίες τις ο David Elgee.

Το τμήμα πολιτικών γάμων του Mythos+estiasis αναφέρει «Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Κεφαλονιάς και ιδιαιτέρα τον αντιδήμαρχο πολιτισμού, Κύριο Ευάγγελο Κεκάτο, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που μας προσέφεραν, ώστε να πραγματοποιηθεί ο πρώτος πολιτικός γάμος, στο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Οι φωτογραφίες του γάμου κάνουν τον γύρο του κόσμου και γνωστά, παγκοσμίου κυκλοφορίας περιοδικά, έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να τις δημοσιεύσουν. Η διαφήμιση για το νησί μας είναι ουσιαστική και μετρήσιμη. Είδαμε καλή διάθεση από την δημοτική αρχή και αυταπάρνηση από τον κ. Κεκάτο και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες των επαγγελματιών».

o-protos-politikos-gamos-sto-limnospilaio-tis-melissanis-08 o-protos-politikos-gamos-sto-limnospilaio-tis-melissanis-07 o-protos-politikos-gamos-sto-limnospilaio-tis-melissanis-06 o-protos-politikos-gamos-sto-limnospilaio-tis-melissanis-05 o-protos-politikos-gamos-sto-limnospilaio-tis-melissanis-04 o-protos-politikos-gamos-sto-limnospilaio-tis-melissanis-03 o-protos-politikos-gamos-sto-limnospilaio-tis-melissanis-02

το διαβάσαμε στο inkefalonia.gr1 reply

Comments are closed.