,

Ο χλιδάτος και chic του γιού της διευθύντριας της Vogue

o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-01Η ισχυρή κυρία της μόδας και διευθύντρια της Vogue Αννα Γουίντορ φιλοξένησε στο μαγευτικό κτήμα της στο Λονγκ Αϊλαντ το γάμο του 28χρονου γιου της Τσάρλι Σάφερ με την 27χρονη μελαχρινή, Ελίζαμπεθ Κόρντι. Μια τελετή χλιδής και απλότητας, μακριά από υπερβολές. Και πάνω από όλα στιλάτη.Το δεντρόφυτο κτήμα είχε στολιστεί ειδικά για την περίσταση με vintage πολύχρωμα λουλούδια για να υποδεχθεί τους υψηλούς καλεσμένους από το χώρο της μόδας. Ο Μάριο Τεστίνο και ο Οσκαρ ντε λα Ρέντα ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

Περιττές φιοριτούρες δεν υπήρχαν, ούτε καμία άλλη υπερβολή. Μόνο ένας βιολιστής από το δενδρόσπιτο έντυσε με τις μελωδίες του την τελετή δίνοντάς της μια άκρως ρομαντική νότα.

Τα ρούχα των καλεσμένων ήταν ένα και ένα, όπως και των άμεσα εμπλεκόμενων στο γάμο. Η νύφη φορούσε νυφικό που είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνη από τον Oscar de la Renta, ο γαμπρός με κοστούμι Burberry ενώ η Αννα Γουίντορ ένα πολύχρωμο μίντι φόρεμα Chanel dress, συνδυασμένο με κολιέ από πέρλες, όπως αυτά που συνηθίζει πάντα να φορά. Φυσικά, δεν αποχωρίστηκε δευτερόλεπτο τα τεράστια κοκάλινα γυαλιά της. Οι φίλες της νύφης φορούσαν όλες φορέματα Prada, ενώ τα παρανυφάκια Alexander McQueen.

o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-02 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-03 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-04 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-05 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-06 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-07 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-08 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-09 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-10 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-11 o-xlidatos-kai-sik-gamos-tou-giou-tis-diauthidrias-tis-vogue-12