,

Οργανώστε ένα party πριν το γάμοΗ πολυπόθητη μέρα του γάμου σας πλησιάζει! Τι πιο ωραίο να διώξετε κάποιο απο το άγχος σας διοργανώνοντας ένα party με τους φίλους σας, τους κουμπάρους σας και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Οριοθετήστε το badget που μπορειτε να διαθέσετε…

Όλοι μπορούμε να διοργανώσουμε ένα αξέχαστο party αν έχουμε στη διάθεσή μας πολλά χρήματα! Το μυστικό είναι να διοργανώσεις κάτι όμορφο με λίγα χρήματα!

Επιλέξτε το θέμα του party…

Μπορείτε να επιλέξετε σαν θεμα του party, ένα μικρό δείγμα απο το θέμα που θα εχει ο γάμος σας! Έτσι θα παρουσιάσετε σε όλους ένα μικρό preview του τι θα ακολουθήσει στον γάμο σας.

Στείλτε προσκλήσεις…

Επειδή ζούμε σε μια ηλεκτρονική εποχή, μπορείτε να δημιουργήσετε ενα Event στο facebook και να καλέσετε όλους τους φίλους σας απο εκει!
Αν πάλι είστε πιο παραδοσιακοί τύποι, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τις προσκλήσεις και να τις στείλετε στους φίλους σας! Επίσης μπορείτε να αγοράσετε κάποιες ήδη έτοιμες προσκλήσεις απο ανάλογα μαγαζιά αλλά μην ξεχάσετε να “δένουν” με το θέμα του party που εχετε επιλέξει!

Φαγητό και Ποτά

Τις διατροφικές συνήθιες των καλεσμένων σας περίπου τις ξέρετε. Προσαρμωστε το μενού του party πάνω σε αυτές. Προτιμήστε να έχετε αρκετές σαλάτες και γενικά ελαφριά φαγητά.

Διασκέδαση…

Επειδή η διάθεση όλων αλλάζει, μπορείτε να έχετε ετοιμασει μια μικρή προβολή αποσπασμάτων της κοινής σας ζωής με τον καλό σας αλλα και απο εκδρομές με φίλους, μετά να παίξετε κάποια αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια και για το τέλος… φυσικά χορός μέχρι το ξημέρωμα!

Διακόσμηση και Χώρος

Αν έχετε επιλέξει το θέμα του party να έχει το θέμα του γάμου σας, μην ξεχνάτε οτι η διακόσμηση που θα ετοιμάσετε θα ειναι ένα μικρό δείγμα για το τι θα δουν στο γάμο σας! Γιαυτό κινηθείτε στα χρώματα που θα έχει ο γάμος σας. Βάλτε ρεσό, κορδελίτσες και φουσκωστε μπαλόνια (στα ανάλογα χρώματα).3 replies

Comments are closed.