,

Πες μου το ζώδιο της πεθεράς σου, να σου πω πώς θα περάσεις!

Το ζώδιο μας αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρά μας. Μάθετε ποια από τις 12 θανάσιμες πεθερές είναι η δική σας και… αντιμετωπίστε την!Πεθερά Κριός

Εγωκεντρική, δυναμική, κοινωνική, αγαπάει πολύ τα παιδιά της, ανησυχεί και θέλει να βρίσκεται πάντα δίπλα τους. Ωστόσο η πληθωρική και υπερβολική της φύση, συχνά την σπρώχνει να εμπλέκεται στα προσωπικά των άλλων. Κατά βάθος, είναι καλόκαρδη, συμπαθητική και αυθόρμητη αρκεί να μπορέσεις να τη φέρεις στα νερά σου. Είναι επικοινωνιακή και θα προσπαθήσει από την πρώτη στιγμή να μάθει τα πάντα για εσάς. Θα έχει την διάθεση πάντα να βοηθάει, αυτό όμως συνεπάγεται πως θα επιβάλλεται. Θέλει να περνάει το δικό της και θεωρεί πως είναι η καλύτερη παντού, γι’ αυτό και δίνει πάντα τις οδηγίες της. Μην της πείτε ποτέ ψέματα ή την αμφισβητήσετε. Κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα, αδιαφορεί για τις απόψεις των άλλων και μιλάει έξω από τα δόντια.

Συμβουλή: Προσπαθήστε να την κρατάτε σε μια απόσταση, γιατί αν της δώσετε το ελεύθερο θα αρχίσει να δείχνει αρχηγικές τάσεις στο σπίτι σας, κάτι που μάλλον δεν θέλετε.

Πεθερά Ταύρος

Η πεθερά Ταύρος είναι συντηρητική, κυριαρχική, αξιοπρεπής, ήρεμη και κτητική με τα παιδιά της. Είναι παραδοσιακή, ακολουθεί τα ήθη και τα έθιμα, της αρέσει η τάξη, η οργάνωση, η καθαριότητα και η σταθερότητα στην οικογένεια. Θέλει επαφές με τα παιδιά της όταν αυτά παντρευτούν. Αγαπά την ηρεμία και θέλει να τα βλέπει ευτυχισμένα. Είναι παρούσα σε όλες τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Είναι επίσης καλή σύμβουλος στα οικονομικά. Δεν είναι ενοχλητική, είναι πρακτική, καλόβουλη και πληγώνεται εύκολα. Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλή πεθερά.

Συμβουλή: Μια μαμά Ταύρος δεν αγαπάει τις υπερβολές ούτε τις πολύ μοντέρνες και προκλητικές συμπεριφορές. Καλέστε την στο σπίτι σας, δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα και φτιάξτε της ένα νόστιμο φαγητό. Θα το εκτιμήσει!1 reply

Comments are closed.