Το eshop του aboutwedding.gr χρησιμοποιεί για την παραγωγή και την αποστολή των προϊόντων την υπηρεσία Printful. Όλη η παραγωγή και οι αποστολές γίνονται από την εν λόγω εταιρεία και το aboutwedding.gr είναι υπεύθυνο μόνο για τον σχεδιασμό των προϊόντων.

Πολιτική αποστολής

Εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης:

10-20 εργάσιμες ημέρες

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί κατά μέσο όρο εντός 3 ημερών από την παραγγελία.

Οι αποστολές ενδέχεται να έχουν τελωνειακές αμοιβές.
Για κάθε χώρα η τελωνειακή πολιτική είναι διαφορετική και το τέλος βασίζεται συνήθως σε διάφορους παράγοντες όπως το βάρος, η αξία και το μέγεθος.

Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τελωνειακά τέλη.

Η παραγγελία δεν έφτασε ποτέ:

Εάν η παραγγελία σας δεν κατέληξε να φθάνει, να είστε βέβαιος να μας ενημερώσετε!

Πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση. Αν η διεύθυνση ήταν λανθασμένη, αν και θα χαρούμε να σας στείλουμε μια άλλη παραγγελία στη σωστή διεύθυνση, θα πρέπει να είναι με δικά σας έξοδα.

Εάν η διεύθυνση αποστολής ήταν σωστή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] σημειώνοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει.

Πολιτική επιστροφής

Κατεστραμμένα αντικείμενα:

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να κολλήσετε με ένα κατεστραμμένο στοιχείο. Αν φτάσει σε σας κατεστραμμένο, τότε παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσα σε μια εβδομάδα στο [email protected] και θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα.!

Για οποιονδήποτε άλλο λόγο, δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές. Τα προϊόντα που βρίσκονται στο eShop του Aboutwedding.gr δεν έχουν διαφοροποιήσεις μεγέθους, είναι όλα one-size και θα πρέπει να είστε σίγουροι πριν την παραγγελίας σας ότι οι διαστασεις του προϊόντος καλύπτουν τις ανάγκες σας.