, ,

Πώς να ταιριάξεις το νυφικό χτένισμα με το νυφικό

Όταν άρχισα να αναζητώ το νυφικό μου, ένα ερώτημα που μου πέρναγε συνέχεια απο το μυαλό ήταν με τι είδους νυφικού χτενίσματος θα ταίριαζε καθώς και το τι είδους πέπλο θα ταίριαζε. Για να είμαι όμως απόλυτα ειλικρινής, η ερώτηση μου ακυρωνόταν απο μόνη της, γιατί ήξερα ότι υπήρχε μόνο μία απάντηση: “Όλα εξαρτόνται από το φόρεμα!” Ολόκληρη την εμφάνιση του γάμου σας, συμπεριλαμβανομένων των κοσμημάτων σας, το πέπλο και το νυφικό χτένισμα, θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με το νυφικό!Έτσι, πώς μπορείτε να ταιριάξετε το χτένισμά σας με το νυφικό σας; Μην ανησυχείτε! Παρακάτω σας έχουμε μερικές ιδέες με βάση το είδος του νυφικού για να τα συντονίσετε άψογα με ευκολία.

Εξώπλατο νυφικό φόρεμα

Απο, το 2014, τα εξώπλατα νυφικά είναι πολύ στην μόδα. Και αν είναι τελείως ανοιχτό στο πίσω μέρος, κάποιο μέρος ή απλά υπάρχει η ψευδαίσθηση μιας ανοιχτής πλάτης στολισμένη με δαντέλα, τότε θα πρέπει να αναδείξετε την πίσω μεριά! Ένας κότσος θα τραβίξει τα φώτα της δημοσιότητας στην πλάτη σας. Εάν πάλι δεν σας αρέσουν οι κότσοι, τότε επιλέξτε ένα κολακευτικό στυλ οπου θα τραβάτε τα μαλλιά σας στο πλάι και μπροστά.

Νυφικό με έναν ώμο

Ένα νυφικό με έναν ώμο είναι μια τέλεια επιλογή για να αναδείξετε τα υπέροχα χέρια σας και λίγο δέρμα. Έτσι μην επιλέξετε κάποιο νυφικό χτένισμα που θα καλύψει όλη αυτή την ομορφιά. Η ιδανική επιλογή για αυτό το νυφικό είναι ένα νυφικό χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα μιας και εξισορροπεί αυτό το ασύμμετρο look. Αν πάλι θέλετε κάτι αρκετά επίσημο, υπάρχει και η επιλογή του κότσου.1 reply

Comments are closed.