,

Πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η δεύτερη πιο δημοφιλης μέρα του χρόνου για το βήμα του αρραβώνα (η πρώτη είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου). Δεν είναι μόνο το δαχτυλίδι αρραβώνων που είναι ένα όμορφο δώρο, είναι επίσης ωραίο να μοιράζεται αυτή την ξεχωριστή στιγμή όλη η οικογένεια.Η διατύπωση της πρότασης γάμου είναι σίγουρα μια νευρική στιγμή (ειδικά για το γαμπρό), αλλα να είστε σίγουροι οτι και τρακ να υπάρχει, και αμηχανία και ευτράπελα, σίγουρα στο τέλος θα το θυμάστε με χαρά για μια ζωή!

  • Εκτός απο τον κλασικό τρόπο (να γονατίσετε μπροστά στη νύφη), λογω Χριστουγέννων έχετε και κάποιες άλλες αναλλακτικές!
  • Σε ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι στο δέντρο, κρεμάστε το δαχτυλίδι. Όταν τελειώσετε το άνοιγμα των δώρων, πείτε της οτι υπάρχει ένα δώρο ακόμη στο δέντρο και αφήστε τη να το βρεί.
  • Φτιάξτε ένα προσωπικό t-shirt που να γράφει “Μέλλουσα Κυρία” και τυλίξτε το σαν δώρο Χριστουγέννων. Σε αυτή την περίπτωση όμως, όταν το ανοίξει και δεί το δώρο, θα πρέπει να γονατίσετε και να ανοίξετε το κουτάκι με το δαχτυλίδι.
  • Τοποθετήστε το κουτί με το δαχτυλίδι μέσα σε διάφορα μεγέθη κουτάκια, το ένα μέσα στο άλλο. Θα νομίζει ότι άνοιγει ένα μεγάλο δώρο, αλλά θα συνεχίσει να ανοίγει κουτιά μέχρι να φτάσει στο κουτί με το δαχτυλίδι.
  • Πριν το δείπνο, που θα πίνετε κάποιο ποτό, σε κάποια στιγμή που η νύφη δεν θα κοιτάει, να ρίξετε μέσα στο ποτήρι της το δαχτυλίδι.
  • Τέλος λίγο πριν κάτσετε στο τραπέζι, μπορείτε να αφήσετε το δαχτυλίδι δεμένο πάνω σε ένα τριαντάφυλλο, στη θέση που θα κάτσει η νύφη, πάνω στο τραπέζι.

Δεν έχει σημασία πώς θα το κάνετε. Αρκεί η αγάπη της ζωής σας να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.1 reply

Comments are closed.