Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ο γάμος τους στη Σίφνο

Ο Σάκης και η Χριστίνα ανέβηκαν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησιας στην υπέροχη Σίφνο! Και ο Σάκης και η Χριστίνα ήταν εδώ και μέρες στο νησί και προετοίμαζαν το γάμο τους. Κοντά τους ήταν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς που γέμιζαν τις ημέρες τους ευτυχία, χαρά και αγάπη!Η Χριστίνα επίσης μας εκμιστηρεύτηκε και ένα “μυστικό”. Πριν 2 χρόνια, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η καλή της φίλη Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη της τηρωντας τα έθιμα και η ανθοδέσμη πήγε στην αγκαλιά της Χριστίνας!

Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο! #sakischristina #bridetobe #ilovehimtothemoonandback

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on

Μια μέρα πριν το γάμο όμως πραγματοποιήθηκε και ένα prewedding party για όλους τους καλεσμένους τους και φυσικά για να πάρουν μια ιδέα για τον γάμο τους!

Χτες, Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, τελέστηκε και ο γάμος τους.

Το γλέντι που ακολούθησε κράτησε μέχρι το πρωί με τα social media είχαν πάρει φωτιά!

Η μπομπονιέρα και το candy bar!