,

Τα ιδανικά χτενίσματα και κουρέματα για μαμάδες – πεθερές

Ήρθε η ώρα που το παιδί σας θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά λάμπετε απο χαρά και ευτυχία! Μέσα σε όλες της προετοιμασίες του γάμου, σίγουρα θα αναρωτιέστε πως να κάνετε τα μαλλιά σας ώστε να είστε και εσείς άψογες απο τη μεριά σας στο όλο αποτέλεσμα. Το κούρεμα και κατ’επέκταση το χτένισμα για εκείνη την ημέρα πρέπει να τονίζει τα όμορφα σημεία του προσώπου και να κρύβει τις ατέλειες (ρυτιδούλες κλπ).Γι’αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μερικά ιδανικά χτενίσματα και κουρέματα απο μερικές star του Hollywood (ηλικίας άνω των 50) που σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σου, είτε έχεις κοντά είτε μακριά μαλλιά.

Jodie Foster – 51 ετών

ta-idanika-xtenismata-kai-kouremata-gia-mamades-05H Jodie Foster έχει λεπτά, ίσια μαλλιά χωρίς ιδιαίτερο όγκο. Εαν και τα δικά σου μαλλιά ανήκουν σε αυτή την κατηγορία τότε ζήτησε απο τον κομμωτή σου να σου κόψει μερικές “μύτες” ώστε να καταφέρεις να τους δώσεις λίγο όγκο.

Madonna – 56 ετών

ta-idanika-xtenismata-kai-kouremata-gia-mamades-04Η Madonna προτιμάει τα μακριά μαλλιά στα οποία συνήθως κάνει μπούκλες ώστε να δημιουργήσει περισσότερο όγκο.

Ady Macdowell – 56 ετών

ta-idanika-xtenismata-kai-kouremata-gia-mamades-07Έχεις μακριά μαλλιά με φυσική μπούκλα; Τότε η επιλογή της ηθοποιού Ady Macdowell είναι για εσένα. Ζήτησε απο τον κομμωτή σου να σου κόψει αρκετές “μύτες” σε όλα τα μαλλιά, ώστε να πετύχεις τον μέγιστο όγκο.

Dana Delany – 57 ετών

ta-idanika-xtenismata-kai-kouremata-gia-mamades-02Η Dana Delany προτιμάει τα μακριά μαλλιά και το κόκκινο χρώμα ενώ ταυτόχρονα λατρεύει τις χαλαρές μπούκλες – κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της που προτιμούν τα κοντά μαλλιά.

Diane Keaton – 68 ετών

ta-idanika-xtenismata-kai-kouremata-gia-mamades-01Η Diane Keaton προτιμάει το καρέ το οποίο το συνδιάζει με μια μακριά φράτζα την οποία αφήνει να πέφτει στο πρόσωπό της και να κρύβει τις όποιες ρυτίδες υπάρχουν από την περιοχή των ματιών.

Helen Mirren – 69 ετών

ta-idanika-xtenismata-kai-kouremata-gia-mamades-06Της Helen Mirren της αρέσει να κόβει τα μαλλιά της σε ένα αρκετά κοντό καρέ με “μυτούλες” οι οποίες έτσι όπως πέφτουν καλύπτουν τις ρυτίδες που μπορεί να υπάρχουν σε μέτωπο και μάτια.

Jane Fonda – 76 ετών

ta-idanika-xtenismata-kai-kouremata-gia-mamades-03Είσαι fan των κοντών μαλλιών αλλά ταυτόχρονα σ’αρέσει να είσαι και μοντέρνα; Εαν ναι, τότε το κούρεμα της Jane Fonda είναι αυτό που ψάχνεις!1 reply

Comments are closed.