, , ,

Τάσεις Γάμου: Μεγάλοι Φιόγκοι

taseis-gamou-megaloi-fiogoi-01Οι φιόγκοι έχουν ήδη αρχίσει να παίζουν σημαντικό ρόλο στους γάμους. Τους συναντάμε απο το νυφικό και τα αμπιγιέ φορέματα μέχρι και τη διακόσμηση. Οι ακόλουθες ιδέες με γιόγκους είναι για τη νύφη που θέλει να συνδιάσει ένα νεανικό-κοριτσίστικο ύφος με μια δόση απο vintage λεπτομέρειες την ημέρα του γάμου της.Ας δούμε παρακάτω πώς μπορείτε να τους προσαρμώσετε σε έναν γάμο.

Νυφικό
Αν θέλετε να προβάλετε την γυναικεία σας μεριά την ημέρα του γάμου σας, τότε ένας ή περισσότεροι φιόγκοι, είναι must.
taseis-gamou-megaloi-fiogoi-02

Νυφικά Αξεσουάρ
Τα νυφικά αξεσουάρ όπως τα headpieces, τα παπούτσια, τα γάντια είναι στολισμένα με φιόγκους.
taseis-gamou-megaloi-fiogoi-03 taseis-gamou-megaloi-fiogoi-05 taseis-gamou-megaloi-fiogoi-04

Νυφικό Στυλ
Επιλέξτε να στολίσετε τα μαλλιά σας με εναν φιόγκο (αν δεν επιλέξετε κάποιο άλλο αντιστοιχο νυφικό αξεσουάρ που αναφέραμε παραπάνω) καθώς και στο νυφικό μανικούρ. Γενικότερα ψάξτε για δημιουργικούς τρόπους που μπορείτε να ενσωματώσετε τους φιόγκους στο στυλ σας.
taseis-gamou-megaloi-fiogoi-06

Παπιγιόν
Τα παπιγιόν είναι δημοφιλή στις μέρες μας. Οι γαμπροί που ακολουθούν τη μόδα αλλά και πιο παραδοσιακοί γαμπροί, ακολουθεί αυτή την τάση.
taseis-gamou-megaloi-fiogoi-07 taseis-gamou-megaloi-fiogoi-08

Τούρτες Γάμου
Οι γαμήλιες τούρτες αλλά και τα δευτερεύοντα γλυκά όπως φοντάν, cupcakes ή μπισκότα στολισμένα με εντυπωσιακούς φιόγκους και γιογκάκια είναι απλά υπέροχα.
taseis-gamou-megaloi-fiogoi-09

Πετσέτες διπλωνένες σε φιόγκο
Ένας εκλεπτυσμένος τρόπος για να στολίσετε αλλά και να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας είναι το δίπλωμα πετσέτας σε φιόγκο.
taseis-gamou-megaloi-fiogoi-10

Γαμήλιες Καρέκλες ή Καρέκλες Δεξίωσης
Ανεβάστε τις καρέκλες στη δεξίωση του γάμου σας στο επόμενο επίπεδο απλά και μόνο στολίζοντάς τες με έναν υπέροχο μεγάλο φιόγκο στην πλάτη.
taseis-gamou-megaloi-fiogoi-11

Signature Drink (ποτό με την υπογραφή σας)
Αν αποφασίσετε να έχετε κάποιο Signature Drink στη δεξίωση του γάμου σας, διαχωρίστε το απο τα υπόλοιπα προσθέτοντας στην παρουσίασή του εναν φιόγκο.
taseis-gamou-megaloi-fiogoi-120 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.