, , ,

Τάσεις Γάμου: Νυφικά παπούτσια ζωγραφισμένα στο χέρι

nyfika-papoutsia-zografismena-sto-xeri-07Παντρεύεστε την άνοιξη ή το καλοκαίρι και δυσκολεύεστε να βρείτε το νυφικό γοβάκι που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σας; Μήπως επίσης πιάνει το χέρι σας και μπορείτε να ζωγραφίσετε με ευκολία; Τότε σας έχουμε την ιδανική λύση! Νυφικά παπούτισα ζωγραφισμένα στο χέρι!!!Ναι, καλά διαβάσατε! Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα πολύ απλό, μονόχρωμο ζευγάρι παπουτσιών σε κάτι μοναδικό που όλοι θα αναρωτιούνται που τα βρήκατε αλλά ταυτόχρονα θα έχει και κάτι απο εσάς!

Αν πάλι φοβάστε να το τολμήσετε μόνες σας, μπορείτε να δείτε αρκετά έτοιμα τέτοια νυφικά παπούτσια στο ηλεκτρονικό μαγαζί etsy αλλά και στην μάστερ του είδους Deborah Thomson που είναι η καλλιτέχνης πίσω απο τα Figgie Shoes.

nyfika-papoutsia-zografismena-sto-xeri-09 nyfika-papoutsia-zografismena-sto-xeri-08 nyfika-papoutsia-zografismena-sto-xeri-06 nyfika-papoutsia-zografismena-sto-xeri-05 nyfika-papoutsia-zografismena-sto-xeri-04 nyfika-papoutsia-zografismena-sto-xeri-03 nyfika-papoutsia-zografismena-sto-xeri-02 nyfika-papoutsia-zografismena-sto-xeri-01