, , ,

Τάση νυφικού για το 2016 – Φτερά, βαθιά ντεκολτέ και 3D floral!

tasi-nyfikou-gia-to-2016-01Για την Άνοιξη του 2016 οι νυφικές δημιουργίες είναι γεμάτες με μοντέρνα στοιχεία που όλες οι νύφες θα λατρέψουν.Για την Άνοιξη του 2016, οι σχεδιαστές κάνουν στην άκρη τα συμβατικά νυφικά και παρουσιάζουν ένα νεο στυλ που ακομη και οι πιο κλασικές, ρομαντικές αλλά και σύγχρονες νύφες θα λατρέψουν.

Πολλά από τα νέα στοιχεία είναι επικεντρωμένα στη δημιουργία επιπέδων, προσθέτοντας διάσταση στα φορέματα. Αυτό μπορεί να σημαίνει τη δημιουργία τριασδιάστατης μορφής της αγαπημένης floral δαντέλας απλικέ.

Επίσης οι σχεδιαστές κατευθύνθηκαν προς τις μαλακές λεπτομέρειες που δημιουργούν επιπλέον κίνηση και ρευστότητα στο νυφικό. Παρατηρούμε την παρουσία φτερών σε πολλά φορέματα, στον ποδόγυρο, κάτω από μια κοντή φούστα, ή ένα διακοσμητικό στοιχείο ως τη μέση του φορέματος. Κυματιστές λεπτομέρειες επίσης αντικαθιστούν τα πολυετές μπροκάρ και floral στοιχεία. Κλιμακωτές φούστες απο κυματιστές στρώσεις από τούλι, μετάξι και οργάντζα κάνουν την εμφάνισή τους, δημιουργώντας ένα μεγάλο φινάλε για πολλές από τις συλλογές των σχεδιαστών.

tasi-nyfikou-gia-to-2016-021 reply

Comments are closed.