,

Τι να φορέσω σε εναν γάμο σε νησί;

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να παντρευτούν το καλοκαίρι και ίσως σε κάποιο νησί, είτε γιατι κάποιος απο το ζευγάρι είναι απο εκεί είτε γιατι πολύ απλά έτσι θέλουν και το έχουν ονειρευτεί.Σε αυτή την περίπτωση ως καλεσμένοι σίγουρα θα προσπαθήσετε να εποφεληθείτε απο αυτή την πρόταση, και θα ξεκλέψετε 2-3 μέρες παραπάνω ώστε να κάνετε λίγες διακοπές και να ξεκουραστείτε και να γνωρίσετε λίγο και τον τόπο.

Εαν λοιπόν πρόκειται να σου συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή ρούχων ώστε να νιώθεις και άνετα αλλά και να ευχαριστηθείς τον γάμο των φίλων σου. Επέλεξε κάποιο ευκολοφόρετο, αεράτο, maxi φόρεμα που θα σε διευκολύνει στις κινήσεις σου και συνδίασέ το με κάποιο όμορφο σανδάλι για να αποφύγεις παραπατήματα και ίσως κάποιον τραυματισμό ή κάποια πλατφόρμα για καλύτερο πάτημα. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις κάποια αεράτη παντελόνα με έντονα σχέδια και χρώματα και να τη συνδιάσεις με ένα μονόχρωμο top.

Φυσικά μην ξεχάσεις τα απαραίτητα αξεσουάρ αλλά μην το παρακάνεις. Για τα μαλλιά σου μπορείς να επιλέξεις να τα αφήσεις κάτω ανέμελα, ελαφρώς σπαστά ή να κάνεις κάποιον ανάλαφρο κότσο και να τον στολίσεις με ένα λουλούδι.

[hr /]

Δείτε επίσης:
Τι να αποφύγετε να κάνετε ως καλεσμένος σε έναν γάμο
Νύφες Vs Πεθερές
Πώς να καταστρέψετε την ημέρα του γάμου σας
Dos and Don’ts για έναν καλοκαιρινό γάμο
10 τροφές που δεν πρέπει να φας 2 εβδομάδες πριν το γάμο σου