,

Τι να προσέξετε στο γαμπριάτικο κοστούμι

Η επιλογή του γαμπριάτικου κοστουμιού είναι τόσο δύσκολη όσο και η επιλογή του νυφικού, κι αυτό γιατί ο σωματότυπος του κάθε άνδρα έχει διαφορετικές απαιτήσεις (όπως και με το νυφικό για τη νύφη), και γιατί οι επιλογές είναι αμέτρητες.Το κοστούμι του γαμπρού πρέπει να συνδιάζεται με το νυφικό σας ώστε να έχετε ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα! Τα χρώματα που επικρατούν κυρίως είναι το μαύρο, το μπεζ, το λευκό, το γαλάζιο και το γκρι σε συνδιασμό με διακριτικές ρίγες. Τέλος μην ξεχνάτε οτι ο καλός σας πρέπει να νιώθει άνετα μέσα στο κοστούμι (όπως νιώθετε κι εσείς ανετα μεσα στο νυφικό που επιλέξατε)! Οπότε μην τον πιέσετε να φορέσει κάτι το οποίο αρέσει μονο σε εσάς!

Αν ο καλός σας είναι ψηλός και λεπτός, τότε είναι απο τους “τυχερούς”. Ό,τι και να φορέσει θα είναι όμορφος. Ωστόσο δοκιμάστε ένα κοστούμι με γιλέκο, ζωνάρι (αντί για ζώνη) και αντί για γραβάτα δοκιμάστε ένα “μυτάκι” ή ακόμη και μια πιο “φουντωτή” μικρή γραβάτα (που ειναι σα μαντήλι) η οποία θα μπαίνει μέσα στο γιλέκο και είναι συνήθως με λαστιχάκι.

Αν ο καλός σας είναι ψηλός και γεροδεμένος, καλύτερα να επιλέξετε ένα κοστούμι στο οποίο να νιώθει άνετα και να μη νιώθει “στριμογμένος”. Σε αυτόν τον σωματότυπο καλύτερα να αποφύγετε τη χρήση γιλέκου γιατι τη μέρα του γάμου σας θα φαίνεται έτοιμος να “σκάσει”! Αποφύγετε τις λεπτές γραβάτες και επιλέξτε μια όμορφη γραβάτα σε αναλογία με το πρόσωπο και τον λαιμό.

Αν ο καλός σας είναι κοντός και γεμάτος, αποφύγετε και σε αυτή την περίπτωση τη χρήση γιλέκου, ζωναριού, λεπτής γραβάτας κλπ γιατι το αποτέλεσμα δε θα ειναι ικανοποιητικό! Δοκιμάστε ένα απλό και όμορφο κοστούμι με τη συνοδεία μιας ιδιαίτερης γραβάτας.

Αν ο καλός σας είναι κοντός και λεπτός, δοκιμάστε ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι, με γιλέκο, ζωνάρι και μια όμορφη-ιδιαίτερη γραβάτα που να δένει με το σύνολο.1 reply

Comments are closed.