,

Τι να προσέξετε στην επιλογή της νυφικής ανθοδέσμης και πώς να τη συνδιάσετε με το νυφικό

Ήρθε η ώρα που θα πρέπει να αποφασίσετε τι λουλούδια θα επιλέξετε για το γάμο σας και τι στυλ θα του ταίριαζε. Εαν σας φαίνεται δύσκολη αυτή η απόφαση καλό θα ήταν να το συζητήσετε με τον ανθοπώλη που θα αναλάβει τον στολισμό του γάμου σας.Για να σας βοηθήσει όμως να πάρετε τη σωστή απόφαση θα πρέπει και εσείς να του δώσετε κάποιες πληροφορίες, όπως το χρώμα και το στυλ του νυφικού, το μέρος και την ώρα που θα γίνει ο γάμος και φυσικά το ποσό που θέλετε να διαθέσετε για τον στολισμό.

Για να πατε όμως λίγο περισσότερο διαβασμένες στο ραντεβού με τον ανθοπώλη, σας έχουμε παρακάτω κάποιες συμβουλές και ιδέες που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Νυφικό με δαντέλες – κρύσταλλα

Με αυτό το είδος νυφικού, το οποίο το προτιμούν νύφες με μικρό ύψος, ταιριάζει μια απλή, συμμετρική ανθοδέσμη με ένα είδος κομψού λουλουδιού γιατι απο τη στιγμή που το νυφικό “τραβάει τα βλέματα”, δεν είναι ανάγκη να το παραφορτώσετε.

Νυφικό σε ίσια (sheath) γραμμή

Αυτό το είδος νυφικού το προτιμούν νύφες με ψηλό σωματότυπο, κάτι που το κάνει να του ταιριάζει μια ανθοδέσμη σε στυλ σταγόνας με διάφορα κατα προτίμιση ειδη λουλουδιών.

Νυφικό σε γραμμή Ball Gown – Princess

Αυτά τα νυφικά λόγω του όγκου τους, θεωρούνται πιο αριστοκρατικά, και για αυτό τους ταιριάζει ένα πλούσιο μπουκέτο.

Νυφικό με χρώμα

Για τις πιο τολμηρές νύφες που έχουν επιλέξει να φορέσουν ένα νυφικό με χρώμα, η πιο safe επιλογή για να μην γινει ο στολισμός υπερφορτωμένος και κιτς, μια ανθοδέσμη απο αποχρώσεις του νυφικού σας θα δέσει αρμονικά.


Δείτε επίσης:
• 25 εκπληκτικές ιδέες για νυφική ανθοδέσμη
• Ιδέες για το πως να στολίσετε τη λαβή της νυφικής ανθοδέσμης
• 12 δροσερές νυφικές ανθοδέσμες
• Τάσεις γάμου: Rustic Vintage ιδέες για νυφική ανθοδέσμη
• 10 δημιουργικές ιδέες νυφικής ανθοδέσμης για μια μοντέρνα νύφη1 reply

Comments are closed.