,

Τι πρέπει να έχει η νυφική τσάντα εκτάκτου ανάγκης;

Η νυφική τσάντα εκτάκτου ανάγκης είναι ένα must για κάθε νύφη. Ένα από τα πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε είναι το τι θα περιέχει. Γι’αυτό κι εμείς σας έχουμε παρακάτω έτοιμη μια ενδεικτική λίστα. Συνήθως η νυφική τσάντα εκτάκτου ανάγκης είναι μικρή και δεν μπορεί να περιέχει ολα τα υλικά του μακιγιάζ. Έτσι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να περιέχει είναι τα εξής:1. Χαρτομάντηλα καθώς και Υγρά μαντηλάκια. Απορροφούν τα δάκρυα και τον ιδρώτα. Δεν θέλετε να φαίνεστε υδρωμένες στις φωτογραφίες του γάμου σας, σωστά; Όσο και αν επεξεργαστούν οι φωτογραφίες σας απο τον επαγγελματία φωτογράφο που θα επιλέξετε, κάποιες θα είναι στο Facebook (πχ) απο την πρώτη κι όλας στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε να σκουπίσετε τυχών γυαλάδες και ίσως και μάσκαρα.

2. Πούδρα. Η πούδρα θα σας βοηθήσει ανα πάσα στιγμή να καλύψετε τυχών γυαλάδες.

3. Κραγιόν – Lip Gloss. Oι καλεσμένοι σας θα σας ευχηθούν πάρα πολλές φορές “να ζήσετε”, θα φάτε και θα πιείτε. Έτσι τα χείλια σας θα πρέπει να φαίνονται όμορφα. Επιλέξτε κάποιο κραγιόν διαρκείας ώστε να αρκεστείτε μονο σε μια φορά να το τσεκάρετε αν χρειάζεται επανάληψη.

4. Μολύβι ματιών – Eyeliner. Aν το νυφικό σας μακιγιάζ περιλαμβάνει υπογραμμισμένο περίγραμμα ή επιλέξατε κάποιο smokey μακιγιάζ, θα πρέπει να έχετε μολύβι ματιών ή eyeliner για να κρατήσει το τέλειο.

5. Concealer – Corrector. Θα καλύψει την ερυθρότητα ή το νέο σπυράκι που βγήκε ξαφνικά.

6. Άρωμα. Η νύφη θα πρέπει όχι μόνο να δείχνει καλά, αλλά να μυρίζει και όμορφα.

7. Φουρκέτες. Αν κατα τη δεξίωση και τον χορό τα μαλλιά σας αρχίσουν να καταρρέουν, τότε θα χρειαστείτε κάποιες επιπλέον φουρκέτες-τσιμπιδάκια ώστε να τα σουλουπώσετε.

8. Παραμάνες, Βελόνα και Λευκή Κλωστή. Αν κα τα τη διάρκεια της δεξίωσης κατα λάθως πατηθει το νυφικό και ξεχυλώσει ή σκιστεί οι παραμάνες και οι φουρκέτες θα σας χρειαστούν. Επίσης θα τις χρειαστείτε σε περίπτωση που το νυφικό σας έχει ουρά και είναι ενσωματωμένη στη φούστα, ώστε να την στερεώσετε ακόμη καλύτερα και να αποφύγετε το να πατηθεί. Πόσο μάλλον αν επιλέξετε και έχετε και στρωτά παπούτσια στη δεξίωση και το ύψος του νυφικού θα χρειάζεται λίγο μάζεμα απο κάτω.