Τι συμβολίζει το χρώμα που θα επιλέξεις για τη νυφική σου ανθοδέσμη;

Αν σκεφτήκατε ποια λουλούδια θα χρησιμοποιήσετε για τη νυφική σας ανθοδέσμη, ίσως θα θέλατε να μάθετε και τι συμβολίζουν κάποια απο τα λουλούδια που χρησιμοποιούντε. Πολλές από τις αποφάσεις που έχετε να πάρετε για τον γενικό στολισμό θα επηρεάσει και την επιλογή της νυφικής ανθοδέσμης και των υπόλοιπων χρωμάτων.Δείτε εδώ είναι μια ανάλυση ανά χρώμα της σημασίας των λουλουδιών στη νυφική ανθοδέσμη.

1. Μπλε

Το μπλε είναι ένα απίστευτα δημοφιλές χρώμα για τις γαμήλιες ανθοδέσμες. Τα μπλε νυφικά μπουκέτα δίνουν μια αίσθηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Τόσο οι ωκεανοί όσο και ο ουρανός είναι μπλε, τα οποία είναι σταθερές στη φύση και τη ζωή και έτσι καθιστούν το μπλε αντιπροσωπευτικό χρώμα της δέσμευσης και της σταθερότητας. Λουλούδια σε μπλε χρώμα μπορέι να είναι το κρασπέδια , το > γκλοριόζα , το δελφίνιο και πολλά άλλα. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται από πολύ ελαφρύ έως βαθύ μπλε.

2. Πράσινο

Τα πράσινα λουλούδια φέρουν έννοιες γονιμότητας και ανάπτυξης. Το πράσινο είναι ένα χρώμα που είναι βαθιά συνδεδεμένο με τη φύση και αντιπροσωπεύει τη ζωή. Είναι ένα πολύ ευέλικτο χρώμα για το μπουκέτο σας, επειδή λειτουργεί καλά σε πολλούς διαφορετικούς τύπους χώρων και ρυθμίσεων. Συμβολίζοντας τον αυτοσεβασμό, την ισορροπία και την αίσθηση ευεξίας, τα πράσινα λουλούδια διατίθενται σε μια σειρά από αποχρώσεις, όπως το σκούρο πράσινο μέχρι το lime.