Το 1ο festival αποκλειστικά αφιερωμένο στο decoupage είναι εδώ! (2018)

Κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για το μοναδικό festival αφιερωμένο στο decoupage. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις 3 & 4 Μαρτίου, στον πολυχώρο Αθηναΐς θα βγουν οι κόλλες, οι χαρτοπετσέτες, τα ριζόχαρτα και τα πινέλα!Και τις δύο ημέρες από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ οι ειδικοί του decoupage και των μικτών τεχνικών θα δείξουν στο κοινό όλες τις νέες τάσεις που κυκλοφορούν. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα υλικά, να τα αγοράσουν για να δημιουργήσουν, να συμμετέχουν σε σεμινάρια και να θαυμάσουν εντυπωσιακά έργα από γνωστούς καλλιτέχνες του χώρου!

Τα καταστήματα που θα βρίσκονται στο festival έχουν ήδη ανακοινωθεί καθώς και τα σεμινάρια και οι παρουσιάσεις νέων υλικών που θα πραγματοποιηθούν. Τα σεμινάρια θα επικεντρωθούν σε ανοιξιάτικες και πασχαλινές κατασκευές για διακόσμηση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να δημιουργούν με decoupage σε λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, κουτιά, μπουκάλια και καμβάδες με πασχαλινό θέμα και όχι μόνο… Θα λειτουργήσουν 3 χώροι σεμιναρίων γεμάτοι με σεμινάρια για τους επισκέπτες από το πρωί έως το βράδυ. Οι παρουσιάσεις των ειδικών θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν νέα υλικά και να μάθουν να τα επεξεργάζονται. Ότι φτιάξει ο καθένας στο κάθε σεμινάριο (διάρκειας 1.5 ώρας το καθένα) θα το πάρει μαζί του στο σπίτι του για να διακοσμήσει το χώρο του! Ακόμη, οι επισκέπτες θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να θαυμάσουν εντυπωσιακά έργα με περίτεχνες τεχνοτροπίες που έχουν δημιουργηθεί από γνωστούς καλλιτέχνες στην ειδική gallery που θα παρουσιαστεί.

Οι θέσεις για τα σεμινάρια είναι περιορισμένες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το αναλυτικό πρόγραμμα και να κλείσουν τη θέση τους εδώ www.decoupagefestival.gr.

Αν ασχολείσαι με το decoupage, θέλεις να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για αυτό, να εξελίξεις τις τεχνικές σου και να προμηθευτείς τα υλικά για τις δημιουργίες σου, μην χάνεις στιγμή! Προμηθεύσου σήμερα το εισιτήριο σου!

Προπώληση έως Παρασκευή 2 Μαρτίου: viva.gr
Τιμές προπώλησης:

  • 4 ευρώ/ ημέρα
  • 7 ευρώ/ διήμερο

Τιμές εισιτηρίων στο ταμείο του festival: – 5 ευρώ/ ημέρα, – 8 ευρώ/ διήμερο
*Τα παιδιά δεν πληρώνουν εισιτήριο εισόδου.

3 & 4 Μαρτίου 2018,
10.00- 20.00 (το εισιτήριο ισχύει για όλη την ημέρα)
Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Περισσότερα στο: http://decoupagefestival.gr/

Βρες το και στα social media:
https://www.facebook.com/athensdecoupagefestival/
https://www.instagram.com/athensdecoupagefestival/
https://twitter.com/Athdecoupagefes

Χορηγοί επικοινωνίας: ftiaxto.gr, spirossoulis.com, toftiaxa.gr, debop.gr, allaboutfestivals.gr, galaxy92.gr, skywalker.gr, Στέντορας, decoupage.ning.com (Βάλε Φαντασία)