, , ,

Το νυφικό σου πρέπει να είναι άψογο!

Το ύφος του γάμου σας είναι άμεσα συνδεδεμένο και με την επιλογή του νυφικού. Μια σεμνή τελετή γάμου, για παράδειγμα, απαιτεί το φόρεμα της νύφης να είναι μακρύ και κλειστό, με μακριά μανίκια ή μακριά γάντια.Μόλις επιλέξετε το ύφος-στυλ του γάμου σας, το επόμενο βήμα είναι να ταιριάξετε το μοντέλο του φορέματός σας, που φυσικά θα απεικονίζει και το δικό σας προσωπικό στυλ. Στο στάδιο αυτό, είναι απαραίτητο να εξετάσετε προσεκτικά και αντικειμενικά τον εαυτό σας και να καθορίσετε σωστά τις αναλογίες σας. Η επιλογή του κατάλληλου μοντέλου του νυφικού είναι ζωτικής σημασίας για την καλή αυτοεκτίμηση σας την ημέρα του γάμου.

Αν είστε λεπτή και κοντούλα, πιο κατάλληλο για εσάς είναι ένα φόρεμα με υψηλή μέση, ψηλό γιακά και μακρύ πέπλο. Η επιλογή αυτή θα σας χαρίσει ύψος. Για τις κοντούλες που έχουν και το κατι τις τους παραπάνω η καλύτερη επιλογή για το φόρεμα πρέπει να είναι ίσιο και απλό. Προτιμήστε επίσης μακριά μανίκια και στενά (όσο πρέπει-μην σας στριμώχνουν κι ολας…), και αντί για πέπλο προτιμήστε μια τιάρα ή ένα βέλο.

Αν είστε ψηλή και λεπτή, δοκιμάστε ένα νυφικό φόρεμα με χαμηλή μέση. Κατάλληλο για σας είναι τα μοντέλα με μια πιο ανοιχτή λαιμόκοψη, κοντά μανίκια και στολίδια δαντέλας, και ακόμα καλύτερα αν χρησιμοποιείτε γάντια. Στο σχήμα αυτό δεν υπάρχει όριο στο μήκος του νυφικού και του πέπλου. Αν πάλι είστε ψηλή αλλά έχετε κι εσείς το κατι τις παρπάνω, επιλέξετε ένα νυφικό με απλοποιημένες γραμμές. Περιττά κεντήματα και ογκώδη στολίδια δεν θα έχουν επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να γεμίσετε με αξέχαστες εμπειρίες και θετικά συναισθήματα από την ημέρα του γάμου σας, πάνω απ’όλα τοποθετήστε την αρμονία και τη μετριοπάθεια!1 reply

Comments are closed.