,

Χειμωνιάτικη δεξίωση γάμου σε κτήμα;Πολλοί νεόνυμφοι αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν τη δεξίωση του γάμου τους σε κάποιο κτήμα, θέλοντας έτσι να “περιποιηθούν” όσο το δυνατό καλύτερο κάποιους ξεχωριστούς συγγενείς αλλά και φίλους εκείνη τη ξεχωριστή μέρα!

Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με κάποιες λεπτομέριες που πρέπει να προσέξετε στα κτήματα, αν τελικά θέλετε η γαμήλια δεξίωσή σας να πραγματοποιηθεί εκεί!

  • Η πρόσβαση στο κτήμα θα πρέπει να ειναι εύκολη και να υπάρχουν ευδιάκριτες πινακίδες/σήματα που να οδηγούν στο κτήμα, ώστε οι καλεσμένοι να μην χαθούν και αρχίσουν να σας παίρνουνε τηλέφωνα για να ξανα βρούν το δρόμο και να έρθουν στη δεξίωση!
  • Θα πρέπει να υπάρχει επαρκής χώρος στάθμευσης για όλους τους καλεσμένους.
  • Επειδή συνήθως τα κτήματα έχουν μεγάλη έκταση με γρασίδι, καλό θα ήταν η πρόσβαση στην αίθουσα του κτήματος να είναι μέσω κάποιου πλακόστρωτου διαδρόμου, ώστε να μην λερωθούν οι καλεσμένοι σας (λόγω κάποιας πιθανής βροχής) και φυσικά να μην δυσκολευτούν οι γυναίκες με τα τακούνια.
  • Μην περιοριστείτε σε ρομαντικούς φωτισμούς με κεράκια κλπ την ώρα του φαγητού! Εκείνη την ώρα Θα πρέπει να υπάρχει ικανοποιητικός φωτισμός κατα τη διάρκεια που θα τρώνε οι καλεσμένοι σας και να μην ειναι υπερβολικά σκοτεινά γιατι αυτό θα τους κουράσει και θα τους κάνει να θέλουν να γυρίσουν σπίτι τους για ύπνο! Επίσης πρέπει να υπάρχει γεννήτρια στο κτήμα για καθε ενδεχόμενο!
  • Η αίθουσα να είναι κλιματιζόμενη, να έχει εξαερισμό και φυσικά χώρο για όσους θέλουν μετά το φαγητό να ανάψουν τσιγάρο (ίσως κάποιο ξεχωριστό προσαρμοσμενο δωμάτιο).
  • Ο χώρος που είναι οι τουαλέτες θα πρέπει όλο το βράδυ να μένει καθαρός.
  • Και φυσικά μην ξεχάσετε να κάνετε τις απαραιτητες ερωτησεις πριν κλείσετε την αίθουσα!