, , ,

3 πράγματα που πρέπει να κάνεις αφού βρείς το νυφικό των ονείρων σου

Σου πήρε αρκετή ώρα αλλά βρήκες το νυφικό των ονείρων σου! Και τώρα τι έχει σειρά;Αφού πέρασες αρκετές ώρες, χαζεύοντας περιοδικά και internet, τελικά τα κατάφερες και βρήκες το νυφικό των ονείρων σου! Και τώρα είσαι γεμάτη ερωτηματικά… “Θα έδειχνε τόσο καλό και πάνω μου;”, “Πόσο να κοστίζει;”, “Αντέχει το budget μας για αυτό;”, “Πού θα το βρώ;”

Εδώ σου έχουμε 3 σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις αφού βρείς το νυφικό των ονείρων σου:

1. Αποθήκευσε την εικόνα

Υπάρχουν τόσα μέσα που μπορείς να αποθηκεύσεις την εικόνα. Αν έχεις λογαριασμό στο Pinterest, μπορείς να την σώσεις εκεί σε κάποιο αντιστοιχο φάκελο. Επίσης μπορείς να την κάνεις Tweet, να την στείλεις στον εαυτό σου με ένα email,  να την εκτυπώσεις ή ακόμη και να την αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου. Εμείς θα σε συμβουλεύαμε να μην προτιμήσεις τον υπολογιστή σου, γιατι σίγουρα θα τη χρειαστείς όταν θα είσαι εκτος σπιτιού. Οπότε  προτίμησε κάποιον άλλο τρόπο που με τη χρήση του internet θα μπορέσεις να την έχεις ανα πάσα στιγμή για να τη δίξεις…

 2. Κλείσε ραντεβού σε τουλάχιστον 3 οίκους νυφικών

Τώρα αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα! Αν γνωρίζεις ποιανού οίκου νυφικών είναι το νυφικό που βρήκες, τότε κλείσε το πρώτο σου ραντεβού σε έναν επίσημο αντιπρόσωπο που είναι κοντά σου. Μην επαναπαυθείς όμως και εναλλακτικά κλείσε ραντεβού και σε κάποιον δεύτερο οίκο που σου αρέσει το στυλ των νυφικών του (αλλα δε συ έκανε τόσο κλικ όπως ο πρώτος) και τέλος άλλο ένα σε έναν οίκο που είναι πολύ κοντά στο σπίτι σου και κάθε φορά που περνάς απ’έξω όλο και χαζεύεις τα νυφικά του…

Κλείνοντας ραντεβού σε 3 διαφορετικούς οίκους νυφικών, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το νυφικό που σου έκανε “κλικ” στη φωτογραφία και να δεις πως πραγματικά “κάθεται” επάνω σου, αλλά και πολλά άλλα στυλ νυφικών. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεις το νυφικό που θα σου κάνει πραγματικό “κλικ”!

Μην φοβηθείς να δίξεις τη φωτογραφία απο το νυφικό που σου άρεσε στην πωλήτρια. Με αυτον τον τρόπο θα την βοηθήσεις πολύ στο να καταλάβει το στυλ σου και να σου δίξει αντίστοιχα νυφικά. Φυσικά δώστης και το ευλεύθερο να σου προτείνει και εκείνη κάποια… μην ξεχνάς οτι είναι η δουλειά της και ξέρει τι θα ταίριαζε καλύτερα στον σωματότυπό σου.

3. Επωφελήσου απο προσφορές – διαγωνισμούς – bazaar – εκθέσεις

Οι περισσότεροι οίκοι νυφικών, σε αρκετά συχνά διαστήματα, οργανώνουν ειδικές προσφορές, διαγωνισμούς ή bazzar οπου σου δίνεται η ευκαιρία να αγοράσεις το νυφικό των ονείρων σου σε προνομιακή τιμή. Φυσικά μην ξεχνάς οτι υπάρχει το ενδεχόμενο τα σχέδια που προσφέρουν σε αυτές τις προσφορές να είναι της περασμένης χρονιάς.

Τέλος να “κινηγάς” όλες τις εκθέσεις γάμου που γίνονται συνήθως αρχές της χρονιάς ώστε να βλέπεις και εκεί ιδέες για νυφικά και να μπορέσεις να “κλεισεις” το νυφικό σου σε καλύτερη τιμή!

Γι’αυτό μείνε συντονισμένη εδώ στο aboutwedding.gr για να ενημερώνεσαι συνεχώς για νέες προσφορές, διαγωνισμούς, bazzar, εκθέσεις και φυσικά άπειρες ιδέες για να οργανώσεις τον γάμο των ονείρων σου!1 reply

Comments are closed.