,

Νυφικό… μινιατούρα

nyfiko-miniatoura-01Η επόμενη μέρα του γάμου έχει και μια σταλιά μελαγχολίας για τη νύφη, γιατι θα πρέπει είτε να επιστρέψει το νυφικό της είτε να το μαζέψει και να πάρει τη θέση του στο πατάρι…Αυτό όμως μέχρι χτες γιατι πλέον έρχεται η Elan events με μια υπέροχη ιδέα! Πλέον μπορείτε να έχετε για πάντα το νυφικό σας σε… μινιατούρα! Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να στείλετε μια φωτογραφία του νυφικού σας, στην Elan events και μία όμορφη μινιατούρα περίπου 40 εκατοστών σε ύψος μπορεί να γίνει δική σας.

Με αυτή την όμορφη μινιατούρα του νυφικού σας, μπορείτε να στολίσετε το υπνοδωμάτιό σας ή ακόμα και το σαλόνι σας και έτσι θα το χαίρεστε καθημερινά για χρόνια. Επίσης αν είστε ακρετά προνοητικές, μπορείτε με αυτό να στολίσετε και το τραπέζι ευχών την ημέρα της δεξίωσης.

Το νυφικό μινιατούρα είναι χειροποίητο, ραμμένο στο χέρι με όλες τις δυνατές λεπτομέρειες και οι τιμές ξεκινούν από 60 ευρώ. Επίσης η Elan events διαθέτει και δικά της σχέδια για να διαλέξτε.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να στείλετε ένα email στο [email protected] μαζί με μια φωτογραφια του νυφικού σας και να ζητήστε τη δική σας προσφορά.

Elan events
τηλ. επικοινωνίας: 6932.46.24.04, 6932.72.06.08
website: elanwedding.wordpress.com | email: [email protected]
facebook page

nyfiko-miniatoura-05 nyfiko-miniatoura-04 nyfiko-miniatoura-03 nyfiko-miniatoura-02