,

5 συμβουλές για το τι τύπος τούρτας σας ταιριάζειΗ επιλογή της γαμήλιας τούρτας δεν είναι απλή υπόθεση. Πρέπει και αυτή με τη σειρά της να δένει με τον υπόλοιπο γάμο και όχι απλά να είναι μια απλή τούρτα. Εκτός απο την εφάνηση όμως ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε και στη γεύση γιατι στην ουσία… αυτό θα γευτούν οι καλεσμένοι σας.

Παρακάτω σας έχουμε 5 συμβουλές που μπορειτε να προσέξετε κατα την επιλογή της γαμήλιας τουρτας σας ώστε να έχετε ένα άψογο οπτικό αλλα και γευστικό αποτέλεσμα.

  1. Είτε επιλέξετε μια παραδοσιακή γαμήλια τούρτα είτε έναν μπουφέ γλυκών, να είστε σίγουροι οτι δεν αντανακλά μόνο το στυλ του γάμου σας, αλλά και το γούστο σας στα γλυκά.
  2. Δοκιμάστε την τούρτα! Εαν επιλέξετε όμως να έχετε και άλλες επιλογές γλυκών δοκιμάστε και αυτά και φυσικά επιλέξτε αυτά που αρέσουν σε εσάς και όχι αυτά που φαντάζεστε οτι θα αρέσουν στους καλεσμένους σας.
  3. Τολμίστε να επιλέξετε κάποια παιχνιδιάρικη παράσταση κορυφής (topper).
  4. Πηγέντε προετοιμασμένοι στο catering ή στο ζαχαροπλαστείο που θα αναλάβει την γαμήλια τούρτα σας και προτείνετέ του κι εσείς κάποια σχέδια που εχετε δει ή φαντάζεστε.
  5. Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι γεύση θέλετε να έχει η τούρτα σας; Τολμίστε και επιλέξτε δυο γεύσεις. Φυσικά αποφύγετε τους ξηρούς καρπούς γιατι μπορει κάποιος απο τους καλεσμένους σας να είναι αλλεργικός.

 0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *