, ,

Οι εφιάλτες της νύφης! Τι βλέπει η νύφη στον ύπνο της;

Εαν νομίζετε οτι το να είσαι νύφη είναι μια απλή υπόθεση, γελιέστε! Όσο πιο πολύ πλησιάζει η μέρα του γάμου, τοσο πιο πολύ η φαντασία της νύφης οργιάζει που στο υποσυνείδητό της δημιουργεί τραγελαφικές καταστάσεις στον ύπνο της. Κάτι βέβαια που μπορεί να την κάνει να ξυπνήσει αλαφιασμένη αλλά όταν συνειδητοποιήσει οτι ήταν ενα όνειρο επηρεασμένο απο το άγχος της ίσως να βάλει και τα γέλια!Ας δούμε λοιπον ποιοί είναι οι συνηθισμένοι εφιάλτες μιας νύφης:

Το άγχος του νυφικού

Σε αυτό το όνειρο συνήθως η νύφη βλέπει οτι η μεγάλη μέρα έχει έρθει αλλα αυτό που δεν έχει έρθει στο σπίτι ειναι… το νυφικό! Και αφού τελικά το νυφικό έρθει πραγματικά την τελευταία στιγμή η νύφη έκπληκτη διαπιστώνει οτι… άλλο νυφικό διάλεξε και άλλο της έστειλαν στο σπίτι! Και φυσικά λόγω χρόνου δεν έχει άλλη επιλογή απο το να το φορέσει και να πάει στην εκκλησία!

Το άγχος για τον κομμωτή και τον μακιγιέρ

Σε αυτό το όνειρο η ώρα περνάει, η νύφη είναι σχεδόν έτοιμη αλλα… ο κομμωτής και ο μακιγιέρ πουθενά! Έτσι η νύφη αναγκάζεται να χτενιστεί και να βαφτεί μόνη της ώστε να είναι στην ώρα της στην εκκλησία.

Το άγχος για τον στολισμό

Όλα σε αυτό το όνειρο κυλούν αρμονικά μέχρι που η νύφη φτάνοντας στην εκκλησία βλέπει έκπληκτη οτι άλλο στολισμό και χρώματα είχε επιλέξει και αλλιώς είναι στολισμένη η εκκλησία. Φυσικά επειδή δεν γίνεται να κάνει κάτι εκείνη τη στιγμή, κρατιέται στο ύψος της και συμπεριφέρεται σα να μην συμβαίνει τίποτα αλλα μέσα της ειναι έτομη να σκάσει!

Παρόμοιο μπορεί να είναι και για τον στολισμό της δεξίωσης. Σε αυτή την περίπτωση αυτό που συνήθως τρελαίνει τη νύφη ειναι οτι διαπιστώνει οτι θα κόψει με τον καλό της μια άλλη τούρτα και όχι αυτή που είχαν κανονίσει!

Το άγχος για τον γαμπρό

Σε αυτό το όνειρο υπάρχουν δυο τινά:

  1. Ενώ κυλούν όλα καλά μέσα στην εκκλησία, η νύφη ξαφνικά να κοιτάξει τον γαμπρό και διαπιστώσει οτι… δεν ειναι ο καλός της! Φυσικά πανικοβάλεται και “η νύφη το’σκασε”!
  2. Η δεύτερη περίπτωση ειναι να πηγένει στην εκκλησία και να βλέπει οτι ειναι εντελώς μόνη της εκει! Ούτε ο γαμπρός ειναι εκεί ούτε κανένας! Και αρχίζει να αναρωτιέται αν εκείνη εχει κανει λάθος τη μέρα, ή την εκκλησία!

Το άγχος για τον παπά/χαρτιά

Όλα είναι έτοιμα στην εκκλησία, ο γαμπρός, οι καλεσμένοι και φτάνει και η νύφη. Το μυστήριο όμως δεν γίνεται να ξεκινήσει γιατι… λύπει ο παπάς! Οπότε αλαφιασμένη η οικογένεια προσπαθει να βρεί τον παπά χωρίς να δείξει στους καλεσμένους οτι κάτι δεν πάει καλά.

Σε μια άλλη εκδοχή, ενώ όλοι έχουν φτάσει στην εκκλησία, ο παπάς δεν μπορεί να τους παντρέψει γιατι… δεν έχουν ετοιμαστεί τα χαρτιά!


Σε όλα τα παραπάνω όνειρα η κατάληξη ειναι η ίδια! Η νυφη να ξυπνάει αλαφιασμένη και πανικόβλητη!

Οπότε αν είσαι μια νύφη με αυτές τις ανησυχίες και τα άγχη, μην ανησυχείς! Είσαι απολύτως μια φυσιολογική νύφη! Απλά μην αφήνεις αυτά τα όνειρα να σε αναστατώνουν περισσότερο. Διασκέδασέ τα γιατι ένα είναι σίγουρο: είναι όλα υπο έλεγχο και όλα θα είναι όπως τα θες!

Αν έχετε κάποια άλλη περίπτωση περίεργου όνειρου που είδατε, μοιραστείτε τη μαζί μας, αφήνοντας ενα σχόλιο παρακάτω!


1 reply

Comments are closed.