,

Επιλέξτε το σωστό κόμπο για τη γραβάτα

Οι γαμπροί που έχουν συνηθίσει στην καθημερινότητά τους να φοράνε τζιν και t-shirts, φορώντας οποιαδήποτε γραβάτα την ημέρα του γάμου τους σίγουρα θα τους κάνει να νιώθουν λίγο άβολα. Αντίθετα, εκείνοι που είναι συνηθισμένοι σε κοστούμια και γραβάτες, ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο για την ημέρα του γάμου τους.Πολλές φορές όμως ψάχνοντας αυτό το ιδιαίτερο, αρκετοί γαμπροί μπαίνουν στο τρυπάκι να βρούν ένα ιδιαίτερο ύφασμα, το οποίο όμως βλέπουν οτι τελικά δεν έχει το επιθυμητό αποτέσμα στο σύνολο.

Το μυστικό λοιπον, για να εντυπωσιάσετε, όσο απλές κι αν είναι οι επιλογές σας, είναι στο σωστό κόμπο της γραβάτας! Όπως πολλοί καλεσμένοι θα κοιτάξουν τη λεπτομέρια στο νυφικό παπούτσι, έτσι αρκετοί θα δώσουν σημασία στο πως έχετε δέσει την γραβάτα σας. Γιατι αυτό θα δείξει και πόσο ασχοληθήκατε με την εμφάνισή σας εκείνη τη μέρα.

Παρακάτω σας έχουμε κάποιες οδηγίες και ιδέες για το πως μπορείτε να δέσετε μια γραβάτα. Πάρτε μια γραβάτα που έχετε ήδη και δοκιμάστε όλες τις ιδέες που σας προτείνουμε. Δοκιμάζοντας, ανάλογα με το στυλ σας και τον σωματότυπό σας θα δείτε οτι κάποιος κόμπος σας ταιριάζει καλύτερα…

epilexte-to-sosto-kompo-gia-ti-gravata-021 reply

Comments are closed.