, , , ,

Ιδέες για έναν κόκκινο γάμο

idees-gia-enan-kokkino-gamo-02Ρωτήστε με ποιό είναι το αγαπημένο μου χρώμα και σίγουρα θα αναφέρω διάφορες αποχρώσεις του πράσινου, μπλε ή γκρι. Αλλά αναμφίβολα το χρώμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το κόκκινο. Το κόκκινο εκτός του ότι κάνει αισθητή την παρουσία του είναι και ένα χρώμα που όλοι νιώθουν έντονα αλλά ζεστά συναισθήματα, όπως είναι ο έρωτας!Οπότε αν είστε άνθρωπος που λατρεύετε τα έντονα συναισθήματα και ξέρετε να αγαπάτε με δύναμη και όλο σας το “είναι” τότε το χρώμα που σίγουρα θα επιλέξετε για το γάμο σας είναι το κόκκινο!

Παρακάτω σας έχουμε κάποιες ιδέες που μπορείτε να εμπευστείτε και να δημιουργήσετε τον δικό σας, μοναδικό, ερωτικό, κόκκινο γάμο!

idees-gia-enan-kokkino-gamo-01 idees-gia-enan-kokkino-gamo-03 idees-gia-enan-kokkino-gamo-04 idees-gia-enan-kokkino-gamo-05 idees-gia-enan-kokkino-gamo-06 idees-gia-enan-kokkino-gamo-07 idees-gia-enan-kokkino-gamo-08 idees-gia-enan-kokkino-gamo-09 idees-gia-enan-kokkino-gamo-10 idees-gia-enan-kokkino-gamo-11 idees-gia-enan-kokkino-gamo-12 idees-gia-enan-kokkino-gamo-13 idees-gia-enan-kokkino-gamo-14 idees-gia-enan-kokkino-gamo-15 idees-gia-enan-kokkino-gamo-16 idees-gia-enan-kokkino-gamo-17

φωτογραφίες απο pinterest1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *