, ,

Γάμος 2019: Τάσεις γάμου που ΔΕΝ είναι πλέον στη μόδα

Για τις νύφες που παντρεύονται το 2019, αρχίζει η διασκεδαστική περίοδος της οργάνωσης του γάμου. Οι οργανωτές και οι επαγγελματίες του γάμου βλέπουν ήδη την εμφάνιση των νέων τάσεων που θα υπάρχουν το 2019.Υπάρχουν όμως και στοιχεία αλλά και τάσεις που έχουμε “συνηθίσει” να βλέπουμε στους γάμους, που όμως ΔΕΝ θα συμβαδίσουν με τους γάμους του 2019. Ποιά είναι αυτά; Μα φυσικά θα τα δούμε όλα πρακάτω.

1. Πολλές επιλογές

Με το σημερινό ζευγάρι να είναι αρκετά απασχολημένο, περιμένετε να συμπεριληφθούν αρκετές επιλογές για έναν γάμο το 2019. Οι μέρες που οι νύφες περνούν ατελείωτες ώρες μέσα στο Pinterest και στη συνέχεια ξοδεύουν αμέτρητες ώρες για να διερευνήσουν πώς ακριβώς το θέλουν έρχεται στο τέλος του. Έτσι τα ζευγάρια του 2019 είναι αποφασισμένα να πάρουν λιγότερες αποφάσεις αλλά εξακολουθώντας να έχουν μια αξέχαστη ημέρα.

2. Αρραβώνες

Οι αρραβώνες θα υποχωρήσουν για το 2019, καθώς τα ζευγάρια επιλέγουν απευθείας τη μεγαλύτερη δέσμευση. Έτσι πολλά ζευγάρια σχεδιάζουν κατευθείαν το γάμο τους για το τέλος του 2019.

3. Ιβουάρ και λευκά νυφικά

Παρόλο που το ivory και το λευκό είναι τα πιο συνηθισμένα χρώματα στα νυφικά, βλέπουμε νύφες να αρχίζουν να προτειμούν λίγο χρώμα στο νυφικό σοτυς.

4. Μεγάλα φύλλα – πρασινάδα

Τα μεγάλα φύλλα απο φοίνικες ήταν σε άνθιση στους γάμους του 2017 και του 2018, αλλά για τους γάμους του 2019, η τροπική τάση θα εκφράζεται καλύτερα με παστέλ χρώματος ορχιδέες και funky ανθούρια.