, ,

Ιδέες για έναν ασπρόμαυρο σοφιστικέ γάμο

idees-gia-enan-aspromavro-sofistike-gamo-01Μια ασπρόμαυρη παλέτα χρωμάτων είναι απλή, κλασικη, και δίνει ένα σοφιστικέ ύφος. Ένα ακόμη “συν” σε αυτόν τον συνδιασμό είναι οτι μπορεί πολυ εύκολα και αρμονικά να ταιριάξει με όλα τα λουλούδια, μιας και τα περισσότερα υπάρχουν σε λευκό χρώμα. Αν φυσικά θέλετε μικρές πινελιές με χρώμα, μπορείτε να τις πετύχετε με το χρώμα των λουλουδιών που θα επιλέξετε.Για να ταιριάξουν όλα μεταξύ τους, μπορείτε να επιλέξετε να στολίσετε το νυφικό σας και να τονίσετε τη μέση σας μεμια όμορφη μεταξωτή μαύρη κορδέλα, όπως επίσης και τη λαβή της νυφικής ανθοδέσμης. Αν πάλι επιλέξετε να στολίσετε και τα μαλλιά σας με μια κορδέλα, τότε επιλέξτε κάποια λεπτή μαύρη. Ο γαμπρός φυσικά μπορεί να επιλέξει το κλασικό μαύρο κοστούμι με μια μαύρη γραβάτα και φυσικά λευκό πουκάμισο.

Στη δεξίωση, μπορείτε να στολίσετε τα τραπέζια με μαύρα σατέν ράνερ ή ακόμη με ράνερ απο μαύρο τούλι ή δαντέλα και στο κέντρο μια γυάλα με λευκά λουλούδια ή μεγάλα κυροπήγια στολισμένα περιμετρικά με λευκή δαντέλα και μαύρη σατεν κορδέλα. Η γαμήλια τούρτα μπορεί να ειναι λευκή με μικρές μαύρες πινελιές όπως μαύρη κορδέλα ή αν επιλέξετε να έχετε κάποια σχέδια επάνω, να είναι βαμμένα με μαύρο χρώμα.

Για περισσότερες ιδέες δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…

idees-gia-enan-aspromavro-sofistike-gamo-02 idees-gia-enan-aspromavro-sofistike-gamo-08 idees-gia-enan-aspromavro-sofistike-gamo-09 idees-gia-enan-aspromavro-sofistike-gamo-07 idees-gia-enan-aspromavro-sofistike-gamo-06 idees-gia-enan-aspromavro-sofistike-gamo-05 idees-gia-enan-aspromavro-sofistike-gamo-03 idees-gia-enan-aspromavro-sofistike-gamo-041 reply

Comments are closed.