, , , , , ,

Στολισμός γάμου με μαλλί και pom pon απο την RockPaperScissors

stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-01Η RockPaperScissors είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει και δημιουργεί την εκδήλωση των ονείρων σας απο το μηδέν. Έτσι, αυτόν τον χειμώνα εμπιστεύτηκε την RockPaperScissors η Μαρί. Μια νύφη που ήθελε να ξεφύγει απο τα συνηθισμένα…Η νύφη τόλμησε να “παίξει” με το μαλλί και τα pom pon σαν στοιχεία που θα ζέσταιναν τόσο την μέρα του γάμου της αλλά και της κοινής ζωή της με τον Γιάννη.

Οι προσκλήσεις, τα Printables και οι μοναδικές μπομπονιέρες με τα pom pon είναι δια χειρός Love me do.

Τα ντυμένα centerpieces, το dessert table, το backdrop, την διακόσμηση της τούρτας αλλά και όλα τα diy στοιχεία όπως τα αρχικά του ζευγαριού επιμελήθηκε η Αγγελική Καρσανίδου της RockPaperScissors η οποία κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό της.

Τα γλυκά ήταν της Make My Cake ενώ το πάρτι του γάμου έγινε στο St. George Lycabettus Boutique Hotel.

Για τις υπέροχες πραγματικά φωτογραφίες ευχαριστούμε την Kourti Magdalene wedding photography που η ματιά της έδωσε σε αυτη τη δουλειά την αξία που της άρμοζε.

Ένας ακόμα Αρμένικος γάμος, χειμωνιάτικος αλλά απόλυτα ζεστός. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!

RockPaperScissors
τηλ. επικοινωνίας: 693.248.0560
Website: http://www.rpsevents.gr | Email: [email protected] | Facebook Page

stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-02 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-03 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-04 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-05 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-06 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-08 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-09 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-10 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-11 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-12 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-13 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-14 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-15 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-16 stolismos-gamou-me-malli-kai-pompon-apo-tin-RockPaperScissors-172 replies

Comments are closed.