, , , ,

Ιδέες για τη διακόσμηση του χώρου δεξίωσηςΥπάρχουν άπειρες ιδέες για να διακοσμήσετε τον χώρο που αποφασίσατε να κανετε τη γαμίλαι δεξίωσή σας και φυσικά χωρίς να ξεφύγετε απο τον προϋπολογισμό σας.

  • Η πιο εύκολη και απλή λύση είναι τα λουλούδια. Μπορείτε να εχετε τοποθετιμένο ένα τριαντάφυλλο (στο ανάλογο χρώμα του γάμου σας), επάνω στο πιάτο, ή ακόμη και δεμένο με τα μαχαιροπήρουνα του κάθε καλεσμένου. Και φυσικά για να μην είναι μονότονο, μπορείτε να βάλετε στη μία θέση ένα λευκό και στη δίπλα ενα φούξια (πχ) ή ακόμη να βάλετε λευκά τριαντάφυλλα σε όλους στο ένα τραπέζι και στο δίπλα τραπέζι φούξια (πχ).
  • Εάν ο χώρος δεξίωσης διαθέτει πισίνα, μπορείτε μετά απο συνενόηση με τον υπεύθυνο του χώρου και το ανθοπολείο να βάλετε εκεί κάποια σύνθεση με λουλούδια, τα αρχικά σας ή κάποια σύνθεση σε καρδιά. Επίσης πολύ ωραία ατμόσφαιρα δίνουν τα νούφαρα και τα κεριά μέσα σε γυάλες. Επίσης γύρω-γύρω απο την πισίνα μπορούν να τοποθετιθούν μεγάλα φαναράκια με κεριά τα οποία μπορούν να είναι και διακοσμημένα με κορδέλες.
  • Αν η διεξίωσή σας έχει buffet, τότε μπορείτε να στολίσετε τον buffet με κορδέλες, χρωμματιστές γυάλινες χάντρες και ροδοπέταλα ανάμεσα στα εδέσματα.
  • Τέλος στο κέντρο των τραπεζιών μπορείτε να τοποθετήσετε μια μεγάλη γυάλα (υπάρχουν στο εμπόριο πάρα πολλά είδη απο γυάλες) με κεριά, ροδοπέταλα, γυάλινες χάντρες και να στολίσετε τη γυάλα απ’έξω με λεπτή κορδέλα. Η χρήση των κεριών δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα! Εναλλακτικά μπορείτε να έχετε κανονίσει έτσι τον στολισμό της εκκλησίας ουτως ώστε ο στολισμός που θα έχετε στα σκαλιά ή ακόμη και μέσα (όσες εκκλησίες το επιτρέπουν…) να μεταφερθεί μετά στη δεξίωση και να τοποθετηθεί στο κέντρο κάθε τραπεζιού.