,

Τι είδος πέπλου να διαλέξω;

Το νυφικό πέπλο είναι ένα νυφικό αξεσουάρ που δε θα πρέπει να λείπει απο καμία νύφη! Το νυφικό πέπλο ολοκληρώνει το νυφικό! Υπάρχουν πάρα πολλά είδη πέπλων αλλα τέσσερα είναι τα βασικά και απο εκεί και πέρα ανάλογα με τον σχεδιστή, παίρνει και ξεχωριστό στυλ!Ξεκινάμε με το απλό, κλασικό, μακρύ πέπλο.
Συνήθως είναι ημιδιάφανο, με λίγα ή πολλά κεντήματα. Έχει πολλά επίπεδα και το μπροστινό κομμάτι πέφτει στο πρόσωπο της νύφης. Είναι βασικό να είναι ελαφρύ για να την διευκολύνει στην κίνηση και να μην την επιβαρύνει.

Το δεύτερο είδος πέπλου είναι το ισπανικό στυλ.
Είναι διαφορετικό γιατί πλαισιώνει το πρόσωπο της νύφης, χωρίς να το καλύπτει. Συνήθως είναι φτιαγμένο απο τούλι, στολισμένο με πολλές ωραίες δαντέλες, είναι μακρύ και η δαντέλα γύρω γύρω συνδυάζεται με την δαντέλα του νυφικού.

Το τρίτο είδος πέπλου είναι το μίνι πέπλο.
Το μίνι πέπλο συνήθως καλύπτει το πρόσωπο χωρίς να είναι απαραίτητο και φτάνει μέχρι την μέση. Τις περισσότερες φορές δεν είναι πολυεπίπεδο και έτσι δίνει μία μοναδική εμφάνιση. Είναι μικρότερο και χαριτωμένο, πιο αέρινο και δεν εμποδίζει την νύφη στις κινήσεις της.

Τέλος έχουμε το πέπλο “καταρράκτης”.
Αυτό το πέπλο κυκλοφορεί τα τελευταία 2-3 χρόνια και είναι αρκετά ιδιαίτερο. Αποτελείται απο πολλές λωρίδες και δίνει μια νεραϊδένια αίσθηση. Αυτο το πέπλο κυκλοφορεί σε ό,τι μάκρος θέλετε μιας και η παρασκευή του δεν ειναι καθόλου δύσκολη. Αν ο γάμος σας ειναι μέσα στο καλοκαίρι σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Να θυμάστε ότι το πέπλο σας πρέπει να συμπληρώνει το νυφικό σας και όχι το αντίστροφο. Πρώτα αγοράζετε το νυφικό σας και μετά το πέπλο που θα το συνοδεύει!2 replies

Comments are closed.