, , , ,

Κορδέλες: Όλα είναι στη λεπτομέρια

kordeles-ola-einai-sti-leptomeriaΣήμερα, θα ασχοληθούμε με μια “εμμονή” του γάμου, τις αγαπημένες κορδέλες. Οι κορδέλες είναι προσιτές στην αγορά, όμορφες, διατίθενται σε κάθε χρώμα, καθώς επίσης υπάρχουν και με σχέδια ή δαντέλες και είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στα πάντα. Οι κορδέλες σαν θέμα γάμου, θα μπορούσε να είναι το απόλυτο υλικό για έναν DIY γάμο μιας δημιουργικής νύφης. Ας δούμε λοιπόν, παρακάτω μερικές ιδέες για το πως μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα αντικείμενα που πλαισιώνουν έναν γάμο…Στολισμός Εκκλησίας

kordeles-ola-einai-sti-leptomeria-01Αν ο γάμος σας θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο τότε ένας στολισμός με κορδέλες θα αναδείξει τον χώρο με μια γλυκιά κοριτσίστικη πινελιά. Χρησιμοποιήστε είτε μόνο μια απλή σειρά απο κορδέλες ή ακόμη και κάτι πιο πολύπλοκο ανάλογα με τη δημιουργικότητά σας.

Νυφική Ανθοδέσμη

kordeles-ola-einai-sti-leptomeria-02Λίγη κορδέλα, απλή, ή με κάποιο μοτίβο μπορεί να μετατρέψει ένα απλό μπουκέτο, ή και να το κάνει να ταιριάξει με όλες τις υπόλοιπες λεπτομέριες του στολισμού του γάμου σας.

Νυφικό Χτένισμα

kordeles-ola-einai-sti-leptomeria-03Έχουμε ήδη δει μερικές ιδέες για το πως μπορείτε να προσθέσετε κορδέλες στο νυφικό σας χτένισμα. Ίσως να σας ακούγεται κάπως… παλιό αλλά αυτή η μόδα αρχίζει να επανέρχεται.

Προσκλητήρια

kordeles-ola-einai-sti-leptomeria-04Μια απλή κορδέλα δεμένη σε φιόγκο προσθέτει μια όμορφη πινελιά σε ένα απλό κομμάτι χαρτί, πόσο μάλλον αν χρησιμοποιήσετε κάποια ιδιαίτερη κορδέλα που θα βρείτε. Είτε σε χρώμα, είτε σε υφή…

Δεξίωση

kordeles-ola-einai-sti-leptomeria-05Αν η δεξίωση γίνεται σε εσωτερικό χώρο, μπορείτε να κρεμάσετε κορδέλες απο το ταβάνι δημιουργόντας ένα δραματικό σκηνικό. Στα τραπέζια μπορείτε να απλώσετε κομμάτια κορδέλας και δαντέλας ως ράνερ και με την προσθήκη λίγων λουλουδιών στη μέση να έχετε ένα όμορφο, rustic αποτέλσμα. Μπορείτε επίσης να στολίσετε τις πλάτες των καρεκλών με κορδέλες (λίγες ή πολλές ανάλογα με το budget σας).

kordeles-ola-einai-sti-leptomeria-05a kordeles-ola-einai-sti-leptomeria-05b1 reply

Comments are closed.