, ,

Μουσικά λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στη δεξίωση

Έχεις σχεδιάσει και οργανώσει τόσο τέλεια τη δεξίωση αλλά και την λίστα τραγουδιών για την μεγάλη ημέρα, έτσι ώστε όλα τώρα να είναι οκ, σωστά; Μάλλον λάθος! Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό της μουσικής που μάλλον δεν έχεις λάβει υπ’όψιν.Φυσικά, γνωρίζετε ότι θα θέλετε να το συνδυάσετε παίζοντας διαφορετικά είδη μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων / καινούριων τραγουδιών. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι ορισμένα τραγούδια ίσως περιέχουν στίχους που μπορεί να μην ταιριάζουν σε γάμους. Ωστόσο παρακάτω είναι μερικά από άλλα, πιο συνηθισμένα μουσικά λάθη που κάνουν συνήθως τα ζευγάρια όταν προετοιμάζονται για τη μουσική της δεξίωση.

1. Δεν συναντάμε το DJ μέχρι την ημέρα του γάμου

Σκεφτείτε το, σίγουρα πηγαίνετε για γευσιγνωσίες κρασιού και τροφίμων πριν από το γάμο. Γνωρίζετε προσωπικά το ανθοπωλείο σας, τον παπά, τη μοδίστρα, γιατί να περιμένετε μέχρι τη μεγάλη μέρα για να συναντήσετε προσωπικά τον DJ;

Σίγουρα, μπορεί να έχετε στείλει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να μιλήσατε μαζί του στο τηλέφωνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συναντήσετε τον DJ πριν από την δεξίωσή σας. Επίσης, καλό θα ήταν αν γίνεται να παρευρεθείτε σε μια ζωντανή παράσταση του DJ, έτσι ώστε να είστε εξοικειωμένοι με το στυλ του και να καταφέρετε να αποφύγετε τις μεγάλες εκπλήξεις την ημέρα του γάμου σας.