Σύγχρονος γάμος: Μοντέρνα τραγούδια vs διαχρονικών

Αν είστε σαν τους περισσότερους, τα μουσικά ακούσματά σας τείνουν να ταιριάζουν σε περισσότερα από ένα είδη. Πώς όμως μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα είδος μουσικής για τον γάμο σας;Η πραγματική απάντηση είναι ότι σας επιτρέπεται να τα “ανακατέψετε” λίγο. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του φαγητού, μπορείτε να επιλέξετε πιο ήσυχα τραγούδια, όπως μπαλάντες ή παλαιότερα αγαπημένα, κλασικά τραγούδια. Αυτή τη στιγμή όλοι θα τρώνε και δεν θα χορεύουν, οπότε καλύτερα να επιλέξετε μουσική που είναι ήρεμη και χαλαρωτική. Οι άνθρωποι θα λατρεύουν να ακούν τραγούδια που τους θυμίζουν ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Έτσι, μια καλά επιλεγμένη λίστα αναπαραγωγής για το δείπνο του γάμου μπορεί να προκαλέσει και συνομιλίες μεταξύ των καλεσμένων του γάμου σας καθώς θα τους θυμίζουν κάποιες “παλιές καλές μέρες”. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ωε ένα “παγοθραυστικό” για τις αμήχανες στιγμές όπου όλοι τρώνε και η συνομιλία μπορεί να καθυστερεί ή ανάμεσα σε άτομα στο τραπέζι που ίσως δεν γνωρίζονται.

Ωστόσο, μετά το γεύμα, θα θέλετε όλοι να ανέβουν στην πίστα! Αυτή είναι η στιγμή που θα θελήσετε να το ζωντανέψετε με μερικά νέα τραγούδια για να τους ενεργοποιήσετε όλους και να σηκωθούν.

Αλλά ποιο είδος μουσικής πρέπει να επιλέξετε; Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που δεν τους αρέσει ακι τόσο η pop μουσική, οπότε ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε άλλα είδη! Φυσικά, θέλετε να συμπεριλάβετε τα αγαπημένα σας κομμάτια, άλλωστε, είναι ο γάμος σας! Ωστόσο, θέλετε να περάσουν καλά και οι καλεμσένοι σας, οπότε γιατί να μην τα “ανακατέψετε” λίγο; Ένα ωραίο μείγμα από μερικούς παλαιότερους κλασικούς ήχους μαζί με μερικές κορυφαίες επιτυχίες από διάφορα είδη μουσικής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους κρατάτε όλους ευτυχισμένους, τόσο στην πίστα όσο και εκτός!