,

Ο Christian Louboutin αποκαλύπτει το γοβάκι της ΣταχτοπούταςΌπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο, ο Christian Louboutin θα αναλάμβανε να σχεδιάσει το γοβάκι της Σταχοπούτας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, για την επανεκτέλεση της Σταχτοπούτας σε Blu-Ray που θα βγεί το φθινόπωρο του 2015.

Όταν ακούμε για το “γοβάκι της Σταχτοπούτας”, φανταζόμαστε ένα γυάλινο γοβάκι! Αυτό όμως ξεχάστε το γιατι αν η ίδια η Σταχτοπούτα ζούσε στη σημερινή εποχή, σίγουρα θα επέλεγε ενα ζευγάρι συλλεκτικά 12ποντα PeepToe, με κόκκινη σόλα φτιαγμένα απο τον Christian Louboutin στο Παρίσι.

Επιτέλους μπορούμε να δούμε πως το φαντάστηκε ο μοναδικός αυτός σχεδιαστής υποδημάτων, όταν του ζητηθηκε απο τη Walt Disney για την Diamond έκδοση της Σταχτοπούτας σε Blu-ray που θα βγεί αυτό το φθινόπωρο. Το παραμυθένιο αυτό παπούτσι, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 4 Ιουλίου στο Παρίσι.

Τα υλικά που επέλεξε να χρησιμοποιήσει είναι ελαφριά λευκή δαντέλα και λαμπερά κρύσταλλα Swarovski. Τα τακούνια καλύπτονται από κρύσταλλα, υπάρχουν δύο ντελικάτες πεταλούδες (μια στο εμπρός μέρος και μια πίσω πλάγια) και, φυσικά φέρει την υπογραφή του Louboutin με την κόκκινη σόλα.

“Η Σταχτοπούτα δεν είναι μόνο ένας εικονικός χαρακτήρας όταν πρόκειται για την ομορφιά, τη χάρη και την παραμυθένια αγάπη, αλλά είναι και τα παπούτσια!»

“Το γοβάκι είναι το μαγικό ραβδί της μεταμόρφωσης, η οποία φέρνει στο νου την εμπιστοσύνη, την ομορφιά και την αγάπη», είπε ο Louboutin. “Το όνειρο είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη γλώσσα του σχεδιασμού. Δεν υπάρχουν όρια στον κόσμο της φαντασίας και υπάρχει πάντα ενα αίσιο τέλος.”

Ο Christian Louboutin δεν θα προχωρήσει σε μαζική παραγωγή αυτό το γοβάκι. Θα παραχθούν μόνο 20 ζευγάρια γοβάκια, όπως ανακοίνωσε η Disney, τα οποία θα δοθούν σε όλο τον κόσμο αυτό το φθινόπωρο. Σχετική ανακοίνωση θα κυκλοφορούσε η Disney αλλά και ο Christian Louboutin στις 17 Αυγούστου, κάτι όμως που δεν έχει συμβεί ακόμη.

Μόλις μάθουμε κάτι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε…

Δείτε επίσης: Δαχτυλίδια αρραβώνων απο τις πριγκίπησες της Disney • Νυφικά επιρρεασμένα απο τις Πριγκίπησες της Disney
1 reply

Comments are closed.