,

Βιβλία | Ουουου μοιχεύσεις!“Oυ μοιχεύσεις” λέει η έκτη εντολή, αλλά έλα και πες μου εσύ πώς είναι δυνατόν να την τηρήσεις, όταν ο… απαγορευμένος καρπός εμφανίζεται στα ξαφνικά και σε προκαλεί με κάθε τρόπο! Να θέλεις να… αγιάσεις και να μην μπορείς, δηλαδή!

Πράγμα που έπαθε και η ηρωίδα μας, η Ναταλία, όταν γνώρισε τον Άρη και είδε το γάμο της να γίνεται… κόλαση και την ερωτική της ζωή… απόλαυση!

Νέος, ωραίος, μελιά μάτια και κυρίως θεϊκό κορμί, ο Άρης βάζει σκοπό να την ξελογιάσει. Μεγάλες πλάτες, πέτρα κοιλιακοί, σέξι κουβέντες και ρομαντισμός! Ο Πειρασμός τα έχει όλα, και είναι και δέκα χρόνια μικρότερός της! Χρειάζονται περισσότερα, πιστεύετε, για να γίνει το “Ου μοιχεύσεις”… Ουουου μοιχεύσεις!

Απίστευτα χιουμοριστικό, ρομαντικό και ερωτικό. Ένα βιβλίο βγαλμένο από τη ζωή, που έρχεται για να σας… κολάσει!

Μια ιστορία βγαλμένη από τη ζωή μας. Ένας γάμος, μια απιστία, ένας δυνατός έρωτας και πολλά μπερδέματα.

Όταν μια γυναίκα αγαπάει έναν άντρα, έχει πολλές ελπίδες να ζήσει ένα Happy End. Όταν όμως μια γυναίκα αγαπάει έναν άντρα και είναι ερωτευμένη με έναν άλλο; Ε, τότε… τα πράγματα σκουραίνουν, για να μην πω μαυρίζουν εντελώς!

Επειδή όμως η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή, διαβάστε αυτό το βιβλίο χωρίς καμία ενοχή! Μπορεί η πρωταγωνίστρια να γεύτηκε τον… απαγορευμένο καρπό και… να πέρασε καλά, αλλά βασανίστηκε! Ενώ εμείς; Θα το διαβάσουμε, θα γελάσουμε με τα κατορθώματά της και το πιο σημαντικό; Θα αμαρτήσουμε μόνο… πνευματικά!

Ουουου μοιχεύσεις! | Μανανεδάκη Κατερίνα
μπορείτε να το βρείτε στο livanis.gr