,

Παντρεύτηκε έναν κούκλο και δημιούργησε μια φανταστική οικογένεια!

pantreftike-enan-kouklo-kai-dimourgise-mia-fantastiki-oikogeneia-01Υποχωρώντας στις πιέσεις και τη γκρίνια της μητέρας της για να παντρευτεί, μια 42χρονη Αμερικανίδα αποφάσισε τελικά να …φτιάξει τη ζωή της. Παντρεύτηκε έναν «κούκλο» και δημιούργησε μια φανταστική οικογένεια.Η Σούζαν Χέινζ είναι φωτογράφος και απολαμβάνει την εργένικη ζωή της. Αξιοποιώντας την καλλιτεχνική της ιδιότητα θέλησε με έναν άκρως χιουμοριστικό και αιχμηρό τρόπο να δώσει τη δική της απάντηση στο οικογενειακό περιβάλλον της που την πίεζε να αποκατασταθεί. «Αγόρασε» έναν σύζυγο και μία κόρη και δημιούργησε ένα οικογενειακό της άλμπουμ που περιλαμβάνει ευτυχισμένες «στιγμές» από τα τελευταία 14 χρόνια. Η 42χρονη φωτογράφος αγόρασε δύο κούκλες βιτρίνας και τους έδωσε τους ρόλους του συζύγου και της κόρης της. «Έστησε» μία φανταστική ζωή ξεκινώντας από το γάμο στην Εκκλησία μεχρί ειδυλλιακά ταξίδια στο εξωτερικό και απαθανάτισε με το φακό τις ιδιαίτερες στιγμές τους.

Όπως εξηγεί η 42χρονη Αμερικανίδα, είχε βαρεθεί να την αποκαλούν γεροντοκόρη και να την ρωτούν «Είσαι τόσο καλό κορίτσι, αλλά γιατί δεν είσαι παντρεμένη;». Ιδιαιτέρως την ενοχλούσε η γκρίνια της μητέρας της που της έλεγε συνεχώς «Σούζαν, κανένας εκεί έξω δεν είναι τέλειος. Θα πρέπει απλά να διαλέξεις έναν, αν θες να φτιάξεις της ζωή σου». Εκείνη αντιδρώντας στις αρχές της απαντούσε «Μαμά, δεν μπορώ έτσι απλά να αγοράσω μια οικογένεια! Απλά δεν γίνεται». Στη συνέχεια όμως, όταν το ξανασκέφτηκε, αποφάσισε ότι γίνεται.

Η 42ρονη φωτογράφος παρουσιάζει σε έκθεση τις τολμηρές και αναμφίβολα προκλητικές φωτογραφίες της, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλοι και να απαγκιστρωθούν από ξεπερασμένες αντιλήψεις για το πώς πρέπει να είναι μια ευτυχισμένη ζωή.

pantreftike-enan-kouklo-kai-dimourgise-mia-fantastiki-oikogeneia-02 pantreftike-enan-kouklo-kai-dimourgise-mia-fantastiki-oikogeneia-03 pantreftike-enan-kouklo-kai-dimourgise-mia-fantastiki-oikogeneia-04 pantreftike-enan-kouklo-kai-dimourgise-mia-fantastiki-oikogeneia-05 pantreftike-enan-kouklo-kai-dimourgise-mia-fantastiki-oikogeneia-06 pantreftike-enan-kouklo-kai-dimourgise-mia-fantastiki-oikogeneia-07

πηγή: athensmagazine.gr1 reply

Comments are closed.