,

Τι πρέπει να προσέξω όταν φορέσω το νυφικό;

Και ναι! Ήρθε επιτέλους η ώρα που έχετε ραντεβού στον οίκο νυφικών για να δοκιμάσετε και να επιλέξετε το νυφικό που θα φορέσετε τη μεγάλη ημέρα. Σίγουρα είσαι αρκετά ενθουσιασμένη αλλά απο την άλλη θα πρέπει να δώσεις λίγη σημασία σε κάποιες μικρές λεπτομέριες ώστε όταν έρθει η μεγάλη ημέρα να μην συμβούν κάποιες καταστάσεις που σε στεναχωρήσουν.Ένα απο τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να προσέξεις είναι το πόσο εύκολα μπορείτε να το φορέσετε αλλά και να το βγάλετε. Για μεγαλύτερη ευκολία επιλέξτε κάποιο που να ανοίγει με κουμπιά ή κορδέλα στο πίσω μέρος ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να χαλάσετε το νυφικό χτένισμα ή το μακιγιάζ φορώντας το. Θα σας προτείναμε να αποφύγετε νυφικά με φερμουάρ γιατι… σίγουρα θα σας έχει τύχει σε κάποιο αντίστοιχο ρούχο να το κλείσετε και τελικά… να σας μένει στο χέρι. Κάτι τέτοιο είναι σίγουρο οτι δεν θα το θέλετε με τίποτα για εκείνη την ημέρα!

Όταν έρθει η μεγάλη ημέρα φορέστε πρώτα να νυφικά εσώρουχα, το φουρό, τα νυφικά παπούτσια και τέλος το νυφικό. Κάντε τα με αυτή τη σειρά γιατι διαφορετικά θα είναι λίγο δύσκολο να φορέσετε τα παπούτσια στο τέλος. Εκτός βέβαια και αν έχετε κάποιο έθιμο που θα έρθει ο αδερφός ή ο πατέρας του γαμπρού να σας τα φορέσει.

Επειδή τα περισσότερα νυφικά φοριούνται απο πάνω, τεντωστε τα χέρια σας προς τα επάνω και λίγο προστά ώστε να προστατέψετε το μακιγιάς στο πρόσωπό σας και αφήστε την κουμπάρα, αδερφή, μητέρα σας να σας βοηθήσουν να ντυθείτε.

Πριν τη μεγάλη ημέρα, καλό θα είναι να κάνετε τουλάχιστον 2 δοκιμές με όποιον επιλέξετε να σας βοηθήσει στο ντύσημο, ώστε να χρονομετρήσετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να μην ξεφύγετε χρονικα!

Αφού φορέσετε το νυφικό, προσθέστε το πέπλο ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ έχετε επιλέξει, τέλος φορέστε τα κοσμήματα και είστε έτοιμες!

Επειδή όμως μπορεί να έχετε λίγο χρόνο ακόμη πριν φύγετε για την εκκλησία, προσπαθήστε να στέκεστε όρθιες για να αποφύγετε τυχώς τσαλακώματα. Αν πάλι θέλετε να κάτσετε και έχετε πέπλο, καθίστε σε μια καρέκλα χωρίς πλάτη για να μην το “πατήσετε” και φύγει απο τη θέση του. Προσπαθήστε να μην κουβαλήσετε το πέπλο στην αγκαλιά σας μέσα στο αυτοκίνητο για να μην τσαλακωθεί.

Φυσικά μην ξεχάσετε οτι πριν ξεκινήσετε την όλη προετοιμασία σας, να φάτε κάτι, ακόμη και με το ζόρι ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε την ημέρα που ακολουθεί και να την περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα!

Απο εμάς… η ώρα η καλή!


Δείτε επίσης:
• 10 τροφές που δεν πρέπει να φας 2 εβδομάδες πριν το γάμο σου
• Ο αγαπημένος μου φίλος στη δίαιτα
• Τα υπέρ και τα κατά για online αγορά νυφικού
5 λάθη
• Τι να αποφύγετε να κάνετε ως καλεσμένος σε έναν γάμο2 replies

Comments are closed.