,

Το γοβάκι της Σταχτοπούτας απο τον Christian LouboutinΜετά απο τα δαχτυλίδια αρραβώνων της Disney και τη συνεργασία της με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Alfred Angelo για τη δημιουργία νυφικών επηρεασμένα απο τις πριγκίπισσες της Disney, έρχεται η συνεργασία με τον Christian Louboutin.

Ο Christian Louboutin θα πάρει μέρος στην επανεκτέλεση της ταινίας της Σταχτοπούτας το φθινόπωρο του 2015 με το να σχεδιάσει το γυάλινο γοβάκι της Σταχοπούτας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η φαντασία όλων μας παει σε ενα γυάλινο γοβάκι απο φυσητό γυαλί με την προσθήκη της κόκκινης σόλας αλλα… θα είναι έτσι; Θα είναι αφικτό να περπατήσει η Σταχτοπούτα σε μια τέτοια δημιουργία;

Ο ίδιος δήλωσε οτι χαίρεται πάρα πολύ που θα διασχίσει τα μονοπάτια του παραμυθιού με τη Σταχτοπούτα, η οποία είναι ένα σύμβολο χαρακτηριστικό του παπουτσιού όχι μόνο στον κόσμο αλλά και στον παραμυθένιο κόσμο.

Συζήτηση για το πόσο θα κοστίσει το γοβάκι δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά λαμβάνοντας υπόψη οτι τα παπούτσια του, συχνά τιμολογούνται σε χιλιάδες, μπορείτε αν θέλετε να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση τώρα. Ή θα μπορούσατε απλά να κάνετε μια ευχή στην καλή σας νεράιδα.1 reply

Comments are closed.