, , ,

Πώς να στολίσετε το τραπέζι του αρραβώνα

Ο αρραβώνας είναι μια γιορτή που συνήθως φιλοξενείται απο το ζευγάρι ή την οικογένεια της μέλλουσας νύφης για να ανακοινώθει επίσημα η απόφαση του γάμου τους και να γιορτάσουν το ευχάριστο αυτό γεγονός.Υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να είναι διακοσμημένα εκείνη την ημέρα, όπως το τραπέζι, οι καρέκλες και ο μπουφές (αν επιλέξετε να έχετε μπουφέ). Μια τέτοια διακόσμηση αρραβώνων μπορεί να γίνει χωρίς να υποστείτε μεγάλες δαπάνες. Ας δούμε λοιπόν, πως μπορείτε να τα καταφέρετε…

Επιλέξτε τραπεζομάντιλο, σουπλά και χαρτοπετσέτες με το χρώμα που σας αρέσει

Βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Παρ’όλο που τα χρώματα δεν θα πρέπει να είναι η ίδια, το τραπεζομάντιλο θα πρέπει να ταιριάζει με τα σουπλά και τις χαρτοπετσέτες. Χρησιμοποιήστε μια ρομαντική ματιά, όπως το κόκκινο, μαύρο και άσπρο, και με μια πινλιά απο λευκά κηροπήγια με κόκκινα κεριά και αφήστε τη διακόσμηση να δημιουργήσει μια ρομαντική διάθεση.

Δημιουργήστε μια όμορφη κεντρική διακόσμηση

Αποφύγετε μια ψηλή κεντρική διακόσμηση ώστε να υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ των συγγενών ή και φίλων που θα λάβουν μέρος στον αρραβώνα σας. Μια απλή κεντρική σύνθεση σε πλατύ βάζο με λουλούδια ή ένα μπολ με εποχιακά φρούτα είναι ό,τι χρειάζεστε.

Τοποθετήστε σωστά τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα

Επειδή θα είναι ένα επίσημο δείπνο ή γεύμα, φροντίστε να φαίνεται αυτή η επισημότητα. Τοποθετήστε τα πιάτα, τα μαχαιροπήρουνα και τα ποτήρια με τον επίσημο τρόπο.

Ευχαριστήστε τους καλεσμένους με κάρτες

Αγοράστε ευχαριστήριες κάρτες ή ακόμη καλύτερα δημιουργήσετε τις δικές σας. Γράψτε τα ονόματα των καλεσμένων σας και τοποθετήστε τες στις θεσεις που θα κάτσει ο καθε ένας. Έτσι, όχι μόνο θα ξέρει ο καθ’ένας που θα κάτσει, αλλά θα έχει και ένα ενθύμιο απο αυτή την ημέρα.

Τελειώστε γλυκά τη βραδιά με μια τούρτα

Στο τέλος της βραδιάς κόψτε μαζί με τον καλό σας μια τούρτα, σε σχήμα καρδιάς και φυσικά την αγαπημένα σας γεύση.


Δείτε επίσης:
• Μπουφές για το στρώσιμο του νυφικού κρεβατιού
• Top tips για την επιλογή της γαμήλιας κουζίνας
Ιδανικές ημερομηνίες γάμου
• Έθιμα Γάμου: Στρώσιμο Νυφικού Κρεβατιού
Εκθέσεις Γάμου – Βάπτισης2 replies

Comments are closed.